MIXCUBIC 2018 aasta Sügisel Inglismaa stiilis Pikk jagu Pvt varruka windbreaker mehed wild vabaaja lahti suede Windbreaker mehed kraavi,M-XXL

€30.65

Saadavus: On laos

m109581

suurus rind(cm) õlg(cm) pikkus(cm) M 106 52 99 L 110 53 100 XL 114 54 101 XXL 118 55 102

Shippment

1. Me laev punkte 10 tööpäeva jooksul pärast tasumist on saavutatud.

2. Hiina Post Air mail.Tavaliselt tuleb võtta 25-65 päeva, et jõuda.EMS Tavaliselt see võtab 7-10 päeva, et jõuda .DHL /FedEx /UPS Tavaliselt see võtab 6-8 workingdays jõuda.Kõik siis sõltub ka sellest, kohaletoimetamise kiirus. 3. Me laev vaikimisi aadress Esc kui te ei teavita meid,ja telefoni number on oluline, kui sa jätad oma aadressi.

4. Me ei vastuta võimalike avariide / õnnetuste ,viivitusi või muid küsimusi, mis on eest vastutab shipping service.Maksmine 1. Me võtame TINGDEPOSIIDILEPING -, Krediitkaardi -, VIISA -, Panga pangale ,Western Union ja MoneyGram ' i .

2. Palun veenduge, et kinnitada, et kui teil on saada punkte heas seisukorras, sest kui paned selleks, oma raha on ülekandmisel arvesse Deponeerimine, ei meie kontole.

Märksõnad:Pikk Meeste Dressipluus, Mantel Mehed Kraavi, Vetelpäästja Dressipluus, Naine Kraavi, Must Mantel Tüdruk, Varjatud Mehed, Varjatud, Pvt Mänguasi, Mixcubic Pidžaama, Mixcubic Tshirt.

Mudeli Number W70
Stiil Casual
Sugu MEHED
Vooder Polüester / Puuvill
Teenetemärgi PUUDUB
Muster Tüüp Tahke
Riietus Pikkus pikk
Materjal Puuvill
Brändi Nimi MIXCUBIC
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Kapuutsiga No
Pööratav Osa PUUDUB
Krae Turn-down) Krae
Kanga Tüüp Broadcloth
Varruka Stiil Regulaarne
Mansett Stiil Kokkuleppeline
Päritolu CN(Päritolu)
Sulgemise Tüüp Avatud Õmblema
Tüüp Regulaarne
Ülerõivad Tüüp Kraavi
Paksus STANDARD

Kirjutage arvutus!

MIXCUBIC 2018 aasta Sügisel Inglismaa stiilis Pikk jagu Pvt varruka windbreaker mehed wild vabaaja lahti suede Windbreaker mehed kraavi,M-XXL

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted