3D-printer soojendusega ehitada voodi zortrax M200 300 M

€35.19

Saadavus: On laos

m1111

See on kuumutatud ehitada voodi, mida saab asendamine zortrax M200/M300 3D printer kui osta ainult auk plast voodi, ei mahuvad ka originaal Zortrax M200/300 noh, paranda auk ei ole 100% sama, on vaja kasutada claps määrata auk voodi, palun märkida.Kui teil on vaja veel tellida, palun mõelge, kui teil on puuritud teha auk hästi tasakaalustatud .

M200 sarnane suurus

M300 on sarnase suurusega

Garantii

1 Aasta standard müügigarantii pakutud tehase kuna punkt allkirjastatud saateleht.Kuna kallis rahvusvahelise laevaliini kulud, asendada purunenud osad on Nr 1 valik, kui alustada pärast müüki teenust, ainult üksused tugevalt kahjustatud, et ei saa kindlaks asendamise, siis võtame terve rida vahetada.

Laevandus ja Tollimaks

See võtab umbes 1-3 tööpäeva, kui teie tellimus on kinnitatud, me valida kõige usaldusväärsem teenus kättesaadav nagu DHL,UPS,Fedex standard pakett, spetsiaalse paketi muutub tähitud kirja või ekspediitor ameti soovitatud viisil.See võtab umbes 7 kuni 20 päeva oma käsi.Kui te ei ole saanud oma punkti 20 päeva jooksul.Palun kirjuta meile kohe.

Me ei ole vastus mis tahes tollimaksu kliendi riigi, Kui teil on mõni küsimus, maksu -, võtke meiega palun ühendust enne tellimuse esitamist.

Ostmine Juhendid

Ostmise ajal, palun sisaldama järgmist teavet piires teie Tellimus kommentaarid pindala:

Kontakt telefoninumber ainult shipping eesmärgil. (Rahvusvaheline tarne vaja oma märk, et me ei vaja teie telefoni numbrit ja lubadus ei jaga tahes teavet kolmandate isikute)

Tasumine

Tingdeposiidileping

Krediitkaardi

Tagasimakse

Võtame kogu vastutuse sünnituse ajal.Kui te ei saa oma toote, tagastame teile kogu raha või saata teile uue kauba vastavalt teie soovile.

Tehniline Tugi

Kui vajate abi oma toote probleem, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Me oleme professionaalne tehniline tugi rühm kõigile punkt müük.Kui vajate abi oma toote probleem, palun ärge kõhelge meiega ühendust, meie tehniline tugi on olemas, et aidata teil

Tagasiside & Meiega Ühendust

Kui teil on küsimusi, palun saatke julgelt e-posti meie klienditeenindusega meil on vastus teile 24 Tunni jooksul tööpäevadel, või võite jätta puhkust live sõnum meile kaubanduse messager.

Me väga hindame teie POSITIIVSET tagasisidet.Palun ärge jätke negatiivne või neutraalne tagasiside ilma küsimata appi.

Meie eesmärk on pakkuda kõrgeimal Tasemel klienditeenindust, tavaliselt nii et me püüame oma parima, et lahendada mis tahes probleemi.

Märksõnad:3d-printer Ultrabase, 3d-printer Zortrax, Energiline Pei, 3d Platvorm, 3d-printer Alumiiniumist Alus, Pahur, Fysect, Zortrax, Flsun Cube Fänn, Hotbed Mk3.

Mudeli Number Ehitada voodi
Brändi Nimi Mamorubot
Toote Tüüp heatbed
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

3D-printer soojendusega ehitada voodi zortrax M200 300 M

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted