Vaik Cachepot Lillepotis Loominguline Peace Statue Bonsai Mahlakad Aed Seina Planter Rõdu Decor Taim Orhideed Seista Väljas

€9.85

Saadavus: On laos

m114120

Toote kirjeldus

Tüüp:Flower pot Materjal: Vaik Stiil: pastoraalne Värvus: 10 mudelid(nagu pildil) Toote suurus: Nagu pildil Disain rõhutab: Forest Garden Seeria Omadused: tugev ja vastupidav, vee säästmise ja põud vastupidav, ise-imav, ei ole lihtne deformeeruda, korrosiooni-vastupidav, lagunev, vett hülgav Kasuta kujul: põranda tüüp, modulaarne, lauaarvuti Rakenduse stsenaarium: rõdu aed, haljastuse projekti, kontor, kodu sisustus, koduaed, kaubanduskeskus, hotell Nõuandeid: toode on habras, palun võta see ettevaatlikult.Ettevaatusabinõud 1. Iga lille pott on käsitsi maalitud ja ei saa istuda 100% täiuslik 2. Seal on mõned vead käsitsi mõõtmine, mis on normaalsed nähtused. 3. Flower pot on vintage ja vanamoodne.Erinevuse tõttu shooting kerge ja ekraan on väike värvi erinevus.Kui teil meeles on need tegurid, palun vali hoolikalt!

Toote detailid

Vastu võtta uus tehnoloogia kaudu hallituse moodustavad, tehase otsene müük, stiilne välimus, keskkonnasõbralik, Vastupidavad materjalid on saadaval kahes värvi ja on saadaval viies mudelid.Tooted on rikkalikum, värv on ilusam, madala süsinikusisaldusega on keskkonnasõbralik, ja see on väga populaarne tarbijate seas.

Toote ekraan

Osta märkused

1. See toode on saadaval nüüd ja kohe, me saadame 24 tunni jooksul pärast makse laekumist. 2. Toetame pärast-müüki teenust.Kui on mingeid probleeme kauba toetame tagastada või ümber saada.Toetame ka tagasimaksed kui pakend ei ole esitatud ajal.Võtke julgelt minuga ühendust, kui teile on küsimusi.Ma annan teile parima lahenduse. 3. Kui te olete rahul selle tootega, siis palun anda 5-tärni tagasisidet selles järjekorras.Ma annan teile mõned allahindlused ja kingitused oma järgmise järjekorras.

Märksõnad:Helmed Ning Opal, Kawasaki Swingarm, Siseruumides Taime Seeme, Bonsai Lill, Decor Lillepotis, Opaal, Pärl, Lille, Taime Seeme, Bonsai Taime, Opaal Ring, Taime Seeme.

värv 10 Mudelid
Disain Rõhutab Metsa Aia-Seeria
Päritolu CN(Päritolu)
Komplekt Tüüp No
Brändi Nimi jusenda
Kasutamise Tingimus Desktop
Tüüp lillepott
toote suurus nagu pildil
Rakenduse stsenaarium Rõdu aed, haljastuse projekti, kontor, kodu
Viimistlus Glasuuritud
Kasutada vormi Põranda tüüp, modulaarne, lauaarvuti
Stiil Pastoraalne
Mudeli Number JY0167
Materjal Vaik
Kasutatud Lill/Roheline Taim

Kirjutage arvutus!

Vaik Cachepot Lillepotis Loominguline Peace Statue Bonsai Mahlakad Aed Seina Planter Rõdu Decor Taim Orhideed Seista Väljas

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted