5 TK Tikandid Hambaniiti Korraldaja ristpistes Lõng Omanik Salvestamise Vahend ristpistes Lõng Viimistlus Vahendi (Random Värvi)

€4.05

Saadavus: On laos

m117484

Kirjeldus 20 positsioonide hambaniiti kaardi, mahutab rohkem hambaniiti ja hoida oma niidid sasipundar-tasuta.See on lihtsam leida rida, teil on vaja, lihtsam hooldada ja kasutada oma rida.

Kasutades kõrge-tugevus plastikust materjal, mis on vastupidav, ökonoomne, praktiline ja ei karda murd, saab kasutada korduvalt.

Kulutada vähem aega sortida välja oma niidid, rahuldada oma igapäevaseid vajadusi ja ladustamise ja suurepärane kingiidee.

Omadused

- Värv: Juhuslik Värv

- Materjal: Plastik

- Suurus: 19.5 x 8cm

- Kasutades kõrge-tugevus plastikust materjal, mis on vastupidav, ökonoomne, praktiline ja ei karda murd, saab kasutada korduvalt.

- 20 positsioonide hambaniiti kaardi, mahutab rohkem hambaniiti ja hoida oma niidid sasipundar-tasuta.

- See on lihtsam leida rida, teil on vaja, lihtsam hooldada ja kasutada oma rida.

- Kuluta vähem aega sortida välja oma niidid, rahuldada oma igapäevaseid vajadusi ja ladustamise ja suurepärane kingiidee.

Pakkeleht

5 x Hambaniiti Korraldajad

Märksõnad:Risti Stich Komplekt, Tikandid Niit, Laec Tikandid Hoop, 5d Diamond Maali Rahu, Kinnita Lõng, Omanik Lõng, Vend Tööstus Tikandid Masin, Lõng Omanik Suured, Slinger õmblusmasin Tarvikud, Broderi Lõng Vedru.

Tüüp Õmblusmasina Osad
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Hulgimüük No
Komplekt Tüüp No
Materjal Plast
Kasutamine Muud

Kirjutage arvutus!

5 TK Tikandid Hambaniiti Korraldaja ristpistes Lõng Omanik Salvestamise Vahend ristpistes Lõng Viimistlus Vahendi (Random Värvi)

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted