300pcs Plastikust Niit, Rullid Lõng Kaardi Rull Hambaniiti 36 Võrgud Plastist Ladustamise Kasti ristpistes Juhul Abimees Õmblemine Vahendid

€15.49

Saadavus: On laos

m127444

Brändi

Notionsland

Kirje Nimetus

Plastikust Lõng Kaart

Värv

Valge

Suurus

37*40mm / kast:27.5*17.5*4cm

Materjal

Plast

Pakkimine

300pcs Lõng Kaart + 1tk Ladustamise Kasti

Kasutamine

Niit, Rullid/ristpistes/Õmblemine tööriist

Tänu küljest mõõta, Mõned mõõtmine võib olla 1-5% vahe tegelikuga. 300pcs Plastikust Niit, Rullid Lõng Kaardi Rull Hambaniiti 36 Võrgud Plastist Ladustamise Kasti ristpistes Juhul Abimees Õmblemine Töövahendid tehnilised andmed: Materjal: Plastik Pakend: 1tk Storage box + 300pcs Lõng Kaardi Ruudustik Kogus: 36pcs Ladustamise Kasti Suurus: 27.5*17.5*4cm +Lõng Kaart : 300 plastikust rullid, teil on palju rullid ladustamiseks palju värve.Kõik teie värvid on korraldatud ja valmis oma järgmise projekti jaoks. +Kõrge Kvaliteet : Storage Box on valmistatud läbipaistev PP materjal, keskkonna sõbralik, vastupidav ja vastupidav, praktiline ja katki vastupidav. +Eemaldatav sirkel: grid kasti sees saab liigutada, nii et saate kohandada sirkel luua oma suurus kupeed. +Vastupidav plastist poolid on lihtne käsitseda ja tugevam kui papist rullid.Plastist kestab kauem ja saab uuesti kasutada ikka ja jälle.

Näpunäiteid: Kallid ostjad,Me otsene & juhtivaid valmistamiseks selleks, et need objektid koos 30 aastat kogemusi selles äris Hiinas.Meil on oma tehas, võib pakkuda teile suur hulk toote vajadustele.Kui teil on vaja, saame pakkuda teile toote levitamise äri,Teil on võimalik tellida kell see pood pikka aega.Võtke meiega ühendust, kui on mingeid probleeme.

1.100% brand new ja kõrge kvaliteedi. 2.Mõned mõõtmine võib olla 1-5% vahe tegelikuga. 3.Värvi erinevuse vahel on olemas pilt, kui tegelikult üks.

1.Palun vali õige suurus või värv selle eest, mida sa tahad,me saadame paki, kui te otsustate järjekorras. 2.Palun veenduge, et teie kohaletoimetamise info on õige, enne te kinnitage tellimus. 3.Tavaliselt me aktsepteerida makseid kaudu, tingdeposiidileping.Kaitsta oma huve,teie makse on ajutiselt valduses Alibaba, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.

1.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 2. Me teha freeshipping toimetaja HIINA POST suurem osa maailma, kuid me ei paku P. O. BOX või APO/FPO. 3. Tavaliselt me oleks teha tellimuse tarneaeg 1 nädala jooksul pärast makse saabumist. 4. Pakume ka kiire tarne poolt EMS/DHL/UPS/TNT, kuid ekstra laevanduse kulud nõutakse.

Kui olete rahul meie toodete,Palun andke meile 5 Tähte.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust.

Märksõnad:Plast Poolil, Ladustamine Lõng, Hambaniiti Ladustamine, Dpx17, Poolil, Lõng Vedru, Diy Tikandid Hambaniiti Korraldaja, Wonderclips õmblusmasinad, Poolil Vedru, Kast Rull.

Kirje Nimetus lõng kaart
Brändi Nimi NOTIONSLAND
Tüüp Tööriista Komplekti
Materjal Plast
Suurus box 27*5*17.5*4cm
värv Valge
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutamine Tikandid

Kirjutage arvutus!

300pcs Plastikust Niit, Rullid Lõng Kaardi Rull Hambaniiti 36 Võrgud Plastist Ladustamise Kasti ristpistes Juhul Abimees Õmblemine Vahendid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted