Bluetooth-Gamepad Nintendo Lüliti NS Güroskoop Sensor Asendamine Joycon Wireless Controller Juhtnuppu Tarvikud

€36.65

Saadavus: On laos

m119123

Bluetooth-Gamepad Nintendo Lüliti NS Güroskoop Sensor Asendamine Joycon Wireless Controller Juhtnuppu Tarvikud

1. Toote kirjeldus (JYS on telec/PSE sertifitseerimise vasak ja parem käsi)

Kui toode on Bluetooth-vasakule ja paremale väike käepide ,versus Swicth Originaal RÕÕMU-CON väike käepide funktsioonid on sarnased, Vasak käepide ja paremale käepidet saab kasutada eraldi käepide, mis tahes klahvi ( V.a L3, R3), wake , Toetab ja Vastuvõtva Lahti automaatne paari , Käepide kuue-telg ja mootor funktsioon ja USB upgrade ( Nr NFC-ja infrapuna kaamera )

2. Kasutusjuhend

(1) Juhtmega ühendus

Igal liides vastuvõtva, sisestage juhtsiinid vasak-ja parempoolse käepidemed arvesse vasakule ja paremale slaid sooned vastuvõtva saavutamiseks Traadiga ühendus.

(2) Bluetooth ühendus

(1).Lülita Lüliti vastuvõtva, klõpsake settings menu nupp pealehel liides, ja klõpsake Süsteemi seaded võimalus sisestada Järgmise taseme menüü valik ja siis

(2).Klõpsake lennurežiim valik, ning seejärel klõpsake nuppu ControllerConnection (bluetooth), mis võimaldab Bluetooth-See võib olla SISSE lülitatud.

(3).Vajutage ja hoidke PAAR nuppu 3 sekundit, et lülitada sisse sidumine, LED1-4 vilkuv vee tuled, avatud vastuvõtva kodulehekülg liides ja klõpsake Kontrollerid menüü ja seejärel klõpsake nuppu Muuda Käepide/Orde.Vastuvõtva automaatselt otsida seotud käepidemed.Mõne sekundi pärast, käepidemed ja võõrustaja on automaatselt seotud edukalt, ja vastava kanali kerge vastuvõtva on alati kohta; pärast ühenduse loomist, klõpsake nuppu ja valige seejärel Sulgege väljumiseks vastuvõtva liidese võite jätkata mängu operatsiooni.Pärast 60 sekundit, käepide on välja lülitatud, ilma edukas sidumine. (Vastuvõtva on 4 kanalit kokku)

(3) Tagasi ühendada

(1).Pärast käepide on seotud sama vastuvõtva kord ja Bluetooth vastuvõtva on sisse lülitatud, vajutage lühidalt suvalist klahvi, et kõne Ärkama hakkama siseneda uuesti režiim ( välja Arvatud L3, R3, PAARI ), LED1-4 vilgub kui jooksva vee valgus, mõne sekundi pärast, käepide ja vastuvõtva automaatselt matši edu, vastuvõtva, võib mängu alustada operatsiooni pärast vastava kanali valgus on alati.

(2).Kui käepide on juhtmega mode, tõmmake käepide, käepideme automaatselt ühenduse tagasi vastuvõtva ja vastuvõtva saata vastav teatis Tee käepide, mis võimaldab mängijad tegutsevad mängu.

3. Nupp koostis

(1).Vasak käepide: ÜLES, ALLA, VASAKULE, PAREMALE, L1, L2, L3, -, SL, SR, PAAR, screenshot ja 1 mode Koostis pseudo-3D juhtnuppu.

(2) Õigus käepide: A, B, X, Y, R1, R2, R3, + -, KODU -, SL, SR, PAAR, ja analoog 3D juhtnuppu.

4. Laadimine

(1).Kui käepide on välja lülitatud, kui type-c-liides käepide on ühendatud adapter, LED1-4 vilgub aeglaselt kell 2Hz.Pärast täielikult laetud, LED1-4 on alati, ning LED võetakse maha pärast eemaldamist adapter.

(2).Kui käepide on online või offline, kui käepideme tüüp-c kasutajaliides on sisestatud adapter, vastuvõtva liides kuvatakse laadimise staatust riigis. ( Kui käepide on pihuarvutite mode, tüüp-c interface hakkama ei saa laadida!Vältida kahjustab vastuvõtva )

(3).Vasakule ja paremale käepidemed saab lisada slide raudtee sooned mõlemal pool LÜLITI vastuvõtva ja vastuvõtva võimalik laadida vastuvõtva adapteriga.Kui saate laadida hakkama. ( Kui ei ole AC adapter aku, millal vastuvõttev võimsus on üle 50%, vastuvõtva annab Laadimine käepide väike aku )

5. Aku tühjenemise alarm

Kui käepide aku pinge on väiksem kui 3,5 V (vastavalt põhimõttele aku omadused), arvestades vastava kanali vilgub aeglaselt, mis näitab, et käepide on madal.Vaja laadida.

6. Sulgema

Kui käepide on sisse lülitatud, vajutage lühidalt PAARI nuppu ja käepide läheb magama

Kui kontroller on tagasi-connecting riik, see läheb magama, kui ta ei saa ühendust pärast 15 sekundit

Kui käepide on riigi kood, sobitamine, see automaatselt puhkerežiimi, kui ta ei saa kodeeritud 60 sekundi pärast

Kui käepide on online, käepide automaatselt sulgema, kui vastuvõtva ekraan on välja lülitatud

7. Kalibreerimine

(1).Anduri kalibreerimine:

1. Online riik, vastuvõtva siseneb anduri kalibreerimine liides, käepide on laotatud pinnale ja ei liigu, vajuta + või-klahvi, vastuvõtva hüppab Kui kalibreerimine on lõpule viidud, kui kalibreerimine on lõpule viidud.

2. Online riik, võõrustaja on igal liides, käepide on paigutatud horisontaalselt ja vajutage "+/-" ja "ühise PÕLLUMAJANDUSPOLIITIKA (screen capture key)/HOME klahvi" 3 sekundit, kaks tuled LED1 ja LED4 vilgub 3 sekundiks ja siis tagasi algse online riik, ja kalibreerimine on lõppenud.

3. Ilma sidumist vastuvõtva, vajutage suvalist klahvi, et lülitada, siis asetage käepide horisontaalselt ja hoidke all klahvi "+/-" ja "ühise PÕLLUMAJANDUSPOLIITIKA (pildil Key)/HOME klahvi" Pärast 3 sekundit, kaks tuled LED1 ja LED4 vilgub 3 sekundit ja siis tuled lähevad välja.Sel ajal, kui kalibreerimine on lõpule viidud.

(2). 3D kalibreerimine:

Vastuvõtva siseneb 3D kalibreerimine liides, vajutage L3/R3 sisestada kalibreerimine operatsiooni liides, järgige juhiseid vastuvõtva täita vastavad meetmed, ja vastuvõtva mängib, Kui kalibreerimine on lõpule viidud, kui kalibreerimine on lõpule viidud.

Märksõnad:Kontrolli Mängu, Bluetooth Nintendo Lüliti, Joycon Lüliti, Modchip Lüliti, Nintendo Lüliti Controlers, Rcm Kinnitusseadmete Nintendo Lüliti, Joycon, Rõõmu Con Nintendo Lüliti, Bluetooth-heli Kontrolli Lüliti, Mäng Nintendo Lüliti.

Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine PUUDUB
Liidese Tüüp TÜÜP-C
Brändi Nimi JYS
Tüüp Mäng Töötleja
Ühenduse Meetod Bluetooth-Ühendus
Kohaldatava tooted NINTENDO LÜLITI
Ühilduva Mark/Mudel Muud
Materjal ABS+PCBA juhatus

Kirjutage arvutus!

Bluetooth-Gamepad Nintendo Lüliti NS Güroskoop Sensor Asendamine Joycon Wireless Controller Juhtnuppu Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted