Puidust kast puidust ladustamise kasti ehted box

€5.82

Saadavus: On laos

m11964

Pildid näidatud :

Kirjeldus:

100% täiesti Uus ja kvaliteetne Materjal: puit S suurus: Välimine suurus: 11*11*4.5 cm (Sisemine suurus :9.5*9.5*3.5 cm L suurus: Välimine suurus:21*10*4.5 cm (Sisemine suurus :19.5*8.5*3.5 cm

Komplekti kuulub : 1tk x Puidust kast

Kohaletoimetamine ja üleandmine aeg:

Punkt on pakendatud 2-5 tööpäeva jooksul pärast taotluse saamist oma makse.Tagamaks, et teie maal saabub teile põlised seisukorras, anname maali kuiv mõned ekstra päeva, suurendades töötlemise ajal.Kinnitame teile, et teie maal on väärt ootamist.

Laevandus viis:

Tasuta kohaletoimetamine tellimuse kohaletoimetamine poolt hiina post air mail.Hiina post air mail on tavaliselt toote kohale 10-25 tööpäeva jooksul pärast lähetamist.

Ka selleks on shipping poolt EMS/TNT/FedEx/DHL mis laekub vähem päeva, kuid klient peaks maksma veose tasud.

Toetuse Tagatud:

Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Sa peaksid veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Tagasi laevandus eest vastutab ostja, välja arvatud juhul, kui tulu on tingitud meie viga (kui kuvatakse vale punkt).

Tagasiside:

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tärni, kui olete rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid probleeme oma kaupade või teenuste puhul, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Lapsed Nõusid Prantsuse, Regmi Lisa 5 Ekraan, Perler Rant öökull Lihtne, Juuksur Seljakott, Stand Kapuuts Chevrolet, Tablett 8 Aku 37v, Pehme Sule Uks W213, Peugeot 407 Autode Puhul, Raadio Pl Online Tasuta.

Võre Kogus /
Toode /
Stiil Euroopa
Mudeli Number N/A
Võimsus /
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid
Brändi Nimi WXFTDMULIUFENG
Funktsioon Öko-Sõbralik
Materjal Puit

Kirjutage arvutus!

Puidust kast puidust ladustamise kasti ehted box

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted