Messing Silla Sadulad 10.5 MM Stratocaster Tremolo Sillad

€24.13

Saadavus: On laos

m121527

10.5 MM

Kliendi Andmed

1.Toote pildid seitsme päeva jooksul pärast saadetise, palun veenduge, et laevandus aadress on õige.Meie tooted on uued tooted, seal töötavad töötajad kvaliteeti ja kvantiteeti enne saatmist kontrolli, palun klientidele tundma.

2.Kirjed veetakse poolt EMS.reach on enamiku riikide jooksul 7 kuni 15 tööpäeva.See on USA.KANADA.AUSTRAALIA. .Muude riikide puhul.see võib võtta rohkem aega, et jõuda.

3.Pakett-Mõeldud pakett.meie firma võtab meetod, standardiseeritud pakkimine.tavaliselt.transpordi ajal on väga tugev.

4.Me peame väga oluliseks, et iga ühe oma õiglase hinnangu, kui olete rahul meie tooted, siis õnnistatakse julgustab meid, me oleks väga tänulik.Kui teil on mingeid rahulolematus, palun suhelda meiega, ma usun, et iga mõistlik probleeme, saame kiiresti lahendada, palun ärge kiirustada, et anda meile halb vaadata.

5.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Märksõnad:Floyd Rose Tremolo, Floyd Rose Wilkinson, Silla Guyker, Lepp Stratocaster Keha, Kahler Bass Tremolo Sild, Kitarr Reliikvia, Floyd Rose, Kahler, Kitarri Tremolo, Tune O Matic Kitarr Sild.

Brändi Nimi guyker
Mudeli Number Messing Sadul
Tüüp sild

Kirjutage arvutus!

Messing Silla Sadulad 10.5 MM Stratocaster Tremolo Sillad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted