JOYO Multifunktsionaalne Wah WAH Pedaali Volume Pedaali Mini Kaasaskantav Kvaliteetne Kitarri Pedaal Kitarri Tarvikud

€66.35

Saadavus: On laos

m12556

start

lõpp

Kallis ostja, Tänan teid sisseoste meie Bates Music kaupluses, enne ostu, me tahaksime anda teile

mõned LUBADUS!

1 .Pärast me välja saadetud paketti ja veenduge, et te ei saada oma pakette, anname sulle kogu raha tagasi.

Isegi juhul, kui üleandmise aeg, saame ikka tagasi koos oma paypal konto, et saaksite poodi siin muretsemata kaotavad raha.

2 .Kui toode sul on mingeid probleeme , siis palun kirjutage meile e-posti või jäta meile sõnum, enne kui sa annad vaidluse või negatiivset tagasisidet, nii et me saame sellega tegeleda nii kiiresti kui võimalik ja tõhusamaks.

Võite olla kindel, et sisseoste meie Bates Muusikat salvestada ja nautida!!!

MITMEMOODILINE WAH on multifunktsionaalne WAH-WAH pedaali, sisaldades nii WAH-WAHand MAHT funktsioone.Koos WAHWAH heli Q väärtus nupp, tagades heli muutub kompaktne, terav, et kobe, lai stiilis.Pealegi, 6 WAH-WAH sagedus vahemikud on saadaval, võite valida erinevate center sagedused saada mitmekesine toonid toitlustus erinevaid muusika stiile.MAHT juhtimisrežiim, minimaalne helitugevuse nupp on üks omadusi, korrigeerides seda nuppu, võite saada mahus kui toeing alla pedaal täiesti.Näiteks saate heli vaiksemaks palju vastavalt vajadustele oma performance, või lihtsalt leevendab pool kogusest.Tunda MITMEMOODILINE WAH pedaali on hämmastav ja vahemikus algatusel on ergonoomiline, pealegi, skidproof kummist padi jalad suurendab vastupidavust, ere Led-id on mõlemad pooled näitavad pedaali on töö staatust. ● Selle RM varjestatud induktiivsus on spetsiaalselt ette nähtud WAHWAH heli, mis tagab tasumata tooni. ● See võtab vähem ruumi jalglüliti, kerge ja kaasaskantav. ● Lihtne kasutada, millel on WAH-WAH / MAHT ja WAH-WAH / BYPASS lüliti lülitab ja minimaalne helitugevuse nupp. ● Koos WAH-WAH heli Q väärtus nupp. ● WAH-WAH sagedus vahemik: 6 on olemas. ● Nii WAH-WAH ja MAHT funktsioone. ● LED-tähised mõlemal küljel on selgelt näha pedaali on töö staatust. ● TrueBypass(eest WAH-WAH mode only). ● Aktiivne volume control circuit design, tagab toon on minimaalne signaali kadu ja signaal on terved. ● Suurus: L160xW(63+12)xH55mm (sealhulgas nupud)

1. Oma raha on makstud Moobo.ee pärast seda, kui olete kauba kätte, Moobo.ee annan raha meie arvele .Ja kui me nõustume sellega, et tagastada raha on Moobo.ee, annab see teile liiga.Nii et see on ohutu TINGDEPONEERIMISKOKKULEPPE TEENUS.

2. Sa saad teha maksmise teie tellimuse eest Krediitkaardiga, Raha Booker, Money Gram, Panga T/T, Western Union jms.

1.Laeva aeg sõltub ostja tollivormistuse ajal või muud tegurid, nagu näiteks ilm või asukoha sihtkohta.Kui olete näinud pakett saabus oma koht, saab kontrollida tolli-või kohalik postkontor, nii saad kauba varsti.

2.Tavapärane tarneaeg erinevate express firma.

EMS : Eeldatav tarneaeg 5-10 tööpäeva

Hiina post air mail :Eeldatav tarneaeg 15-45 tööpäeva jooksul

ePacket : Eeldatav tarneaeg 5-10 päeva töö,laeva, et ainult USA.

Posti Soome : Eeldatav tarneaeg 10-30 tööpäeva jooksul, laeva, et vene Föderatsiooni ja Valgevene ainult.

Moobo.ee Standard shipping : Eeldatav tarneaeg 15-45 tööpäeva jooksul

Hong Kong Post Air Mail : Eeldatav tarneaeg 15-45 tööpäeva jooksul

Muu väljendab soovite , saate meiega ühendust võtta.

Me automaatselt jäta positiivset tagasisidet, et igaüks, kes on täielik tehing ja jäta meile positiivset tagasisidet.

1.Kui soovid meie esemed , palun andke meile Viis Tärni tagasisidet, ja las teised naudivad seda liiga.

2. Teie tagasiside on meile väga oluline , kui sa oled rahul sellega , siis palun võtke minuga ühendust, esimene selle asemel, et anda negatiivset tagasisidet, ja see viis, kuidas me saame sellega tegeleda tõhusamalt.

3. Anname viis alustada tagasisidet, et iga kena ostja ka.

4.Palun kirjuta mulle läbi "MINU TEATED" või "Küsi Müüja Küsimused" kas teil on küsimus meie nimekirjade või ostu.

Me oleme Bates Muusika, me oleme professionaalne muusika instrumendi, ja me parandada meie toodete ja teenuste paremaks.Kõik me tahame on, mida nautida koos muusika ja meie vahendid.

Kui on küsimusi, palun võtke meiega ühendust internetis või jäta meile sõnum kaudu Kontakti Nüüd.Meie vastus peaks jõudma te 12 tunni jooksul.

Märksõnad:Bass Electr, Seiko Watch, Kitarr Nahast Rihm, Cobre Kitarri Osad, Märkmepaberi, Kitarr Pedalboard, Acousitc Kitarri Tarvikud, Electr-kitarr, Joyo Pedaali, Kitarr Vaher Kaela.

Brändi Nimi MUKU
Tüüp Mõju
Mudeli Number Multifunktsionaalne Wah WAH
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

JOYO Multifunktsionaalne Wah WAH Pedaali Volume Pedaali Mini Kaasaskantav Kvaliteetne Kitarri Pedaal Kitarri Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted