Halloween Teenetemärgi Ükssarvik Skelett Luu Rekvisiidid Pool Armsad Luud Kaunistused Hallowmas Õudus Rekvisiidid (Beež)

€3.54

Saadavus: On laos

m129004

Kirjeldus

See on ornament, mis on valmistatud plastikust materjalist, vastupidav ja ohutu.Sobib Halloween, avaleht, festivali jne.Saad olla õnnelik.See on hea töö andmed, siis saab seda kasutada pikka aega.Hea ornament teile.Ükssarvik luu raami disain on naljakas ja loominguline.

Omadused

- Värv: Beez. - Materjal: Plastik. - Suurus: Umbes. 18x17.5x7.5cm/7.09x6.89x2.95inch - Meisterdatud vastupidav ilmastiku-plastikust, ohutu ja vastupidav. - Ideaalne Halloween Dekoratsioonid Tont Teie Naabrid, Pereliikmed ja Kolleegid Trick-or-Käsitlemisseadmed! - Võib kasutada ka iga päev laual ornament. - Korduvkasutatavad ja mitte kunagi ei ole aegunud,Täiuslik rekvisiidid Halloween teema, baar, ööklubi, kummitab maja, isikud, sise-või välistingimustes kaunistamiseks, projektid, pranks ja rohkem! - Õudne lisaks kõigile Halloween stseen või kaunistamiseks.

1 x ükssarvik skelett

Märksõnad:Jube Armas Poiss, 3 Muna Kaunistamiseks, Nanoblock, Halloween Mänguasja Kaunistamiseks, Preston, Uus Aasta Ripats, ükssarvik Crown Teenetemärgi, Signet Pealuud, Lateksist Mask, Vale Tulekahju.

Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Plast
Sündmus HALLOWEEN
Mudeli Number Halloween Teenetemärgi Ükssarvik Skelett Luu Rekvisiidid
muster Loomade
Brändi Nimi NICEXMAS

Kirjutage arvutus!

Halloween Teenetemärgi Ükssarvik Skelett Luu Rekvisiidid Pool Armsad Luud Kaunistused Hallowmas Õudus Rekvisiidid (Beež)

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted