Uue Jõulud Sukad Kingitused Kala Luud Kuju Sokid Xmas Armas Kingitus Kott Laste Kamin Tree Teenetemärgi 2020

€4.26

Saadavus: On laos

m135651

Jõulud Home Decor Sukad Pet Sokid Jõulud Sokid Kingitus Kotid Puhkus Tarvikud Teenetemärkide Kirjeldused

Toote nimetus: Jõulud luu sokid kala sokid

Suurus: luu-sokid: 42*26cm, kala sokid: 37*24cm

Materjal: linane

Funktsioon

❤ Pakend: 1 Tk Pet Jõulud Sukad.Suur Suurus: 18" pikk x 11" laiad, seal on palju ruumi lemmikloomade mänguasjad, kohtleb, ja kingitusi.Parempidist on parim kingitus oma lemmiklooma, oma lemmiklooma kindlasti on Jõulud.

❤ Materjal: Valmistatud puuvillast ja loomulik burlap, vastupidav ning pehme. 100% käsitsi valmistatud, peen viimistletud.Hea kvaliteediga sukad lemmikloomad.Kui teil on saada seda, sa leiad ta väärt on vallanud.

❤ Disain: Armas koer luu kuju ja kala-like disain.Unikaalne avamine disaini-ja paw silt.Ja Jõulud klassikaline ruuduline punane ja must värvid, mis teeb tõusu soe kodune õhkkond oma kodus.

❤ Juhtudel: See suur koer ja kass parempidises koes, fantastiline puu kaunistused.Saab riputada puu, kamin, akna-või mis tahes koht, kuhu tahad.Hea, et lisada festivali atmosfääri.

❤TUGEV JÕULUD PIDULIK ÕHKKOND: Armas koer luu ja kala kuju ja Jõulud Klassikaline ruuduline burlap elemendid, unikaalne stiil.See on suurepärane kingitus oma lemmiklooma, ka täiuslik Jõulud kamin kaunistused, Jõulupuu, Jõulud kingitus konteiner, puhkus kodu kaunistamiseks.Parempidist toob tugeva Jõulud pidulik õhkkond, et oma pere.

❤LIHTNE hooldada: Nr värvid jooksis pärast pesemist, käsipesu parim, masinaga pestav õrn tsükkel, lamama kuiv, madal raud, ei bleach.

pakend:

1*Pet Jõulud Sukad

Märksõnad:Santa Sokid Kingitus, Laama Sokid Kingitus, Meeste Coral Sokid, Harajuky Meeste Sokid, Sokid Luud Mehed, Luud Põlve Sokid, Päris Sokid Kingitus, Meeste Sokid Lycra, Sushi Sokid Kingitus, Naiste Sokid Luud.

Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Hulgimüük No
Komplekt Tüüp No
Toote Tüüp sukad

Kirjutage arvutus!

Uue Jõulud Sukad Kingitused Kala Luud Kuju Sokid Xmas Armas Kingitus Kott Laste Kamin Tree Teenetemärgi 2020

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted