Toketorism Vintage Naine Prillidega Raami Selge Klaasid Läbipaistvad Klaasid Naiste 6042

€5.77

Saadavus: On laos

m135765

Täname, et valisite selle paari prille , originaal selge objektiive saab eemaldada , Kui teile meeldib see kaader aga vaja paar retsepti on lühinägelik või lugemise prillid ,saame pakkuda seda teenust .

Kuidas tellida paar retsepti prillid ? 1. Valides prillide raamid Valida kaader, mida soovite osta, ning lisada see ostukorvi. 2. Saatmine retsepti Jäta meid kommentaare või sõnumeid saata kliendile teenust pakkuda oma retsepti. 3. Valides prillid, läätsed Valida sobiv objektiiv vastavalt oma retsepti ja seejärel lisada see ostukorvi.kui te ei ole kindel , palun ühendust meie klienditeenindusega. 4. Makse Maksavad oma raami ja klaaside kokku .

Palun saatke oma retsept alljärgnevalt: (need andmed ainult viitega) R(OD) bo -3.00 /cyl -0.50 *telg 60 L(OS) bo -2.00 /cyl -1.25 *telg 120 PD: 64 (R 32 / L 32)

Märksõnad:Plussize Naine, Võltsitud Naiste Prillid, Fende Prillid Raam, Raami Naiste Prillid, Aun Prillid Naised, Glasess, Selge Silma Raam, Hõbe Prillid Raamid, Lillad Prillid Raami Naised, Raami Klaasi Naised.

Raami Materjal Plast
Brändi Nimi Toketorism
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu NAISED
Custom Toetada kohandatud retsepti läätsed
Objektiivi Laius 50mm
Sobib näo kuju Pikk nägu square nägu ovaalne kuju nägu
Rakendused Arvuti töö Poole Shopping Kalapüügi Sõidu Sport väljas
Muster Tüüp Tahke
Toote Tüüp Prillid-Tarvikud
Objektiivi Kõrgus 44mm
Mudeli Number 6042
Prillid-Tarvikud RAAMID
Raami Laius 136mm

Kirjutage arvutus!

Toketorism Vintage Naine Prillidega Raami Selge Klaasid Läbipaistvad Klaasid Naiste 6042

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted