8mm Puhas Puuvillane Köis Dekoratiivsed Triple Keerutatud Nöör Puuvillane Nöör 15 värvi Puuvill Pakendi Trossi Nöörid, Kunst, Käsitöö, Õmblemine

€8.11

Saadavus: On laos

m20384

Vaata Veel 8mm Puhas Puuvillane Köis Dekoratiivsed Triple Keerutatud Nöör Puuvillane Nöör 15 värvi Puuvill Pakendi Trossi Nöörid, Kunst, Käsitöö, Õmblemine *Looduslik puuvillane köis on lihtne siduda sõlme ja liimida. *Luua lõbus ehted ja käsitöö projekte, see on lihtne-to-work-puuvillaga köis. *Puuvillane köis ei sisalda kahjulikke kemikaale või värvaineid.Materjal: puuvill Suurus ja Kogus: 8mm läbimõõduga, 1 tükk 5meters trossi 1color Värv: 15 värvid on olemas(Nr 1 kuni 15), vaade nagu allpool pilte.Palun sõnum meile, kui soovite, segatud värve.

Realated Tooted Märkus: *Kui teil on küsimusi, palun võtke minuga ühendust ja ma saan sulle tagasi niipea, kui saan. *Palun tähelepanu, et seal on 1-3cm viga tegelik pikkus ja Käsitöö tooteid, seal on midagi jäljed split jootmine ja lõikamine. *Värv võib pisut erineda fotol.See on tingitud eri värvi/heleduse seaded arvuti/sülearvuti ekraane.Tarneaeg: * Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordimaksu; * Kombineeritud Vedu: rohkem toodet tellida, siis pakkida ja saata; * Kui on vaja väljendada eri kohas, palun pöörduge kliendi teenindaja ja jätab sõnum.

Märksõnad:Juhe, Härra Proua Higi, Punutud Köis, Nöör õmble, Toboggan, Denim Pingutusnöör õmblemine, 5mm Puuvill, 5 Mm Trossi, 8mm Tross, 5mm Juhe.

Viimistlus Kaetud
Funktsioon Kõrge Eriti Tugev
Kuju RING
Läbimõõt 8 mm
Technics KEERDSILMUSENA
Kasutamine Rõivas
Materjal 100% Puuvill
Brändi Nimi PALMYBEST
Toote Tüüp Nöörid
Mudeli Number 0423ROP6
Pikkus 5 meters

Kirjutage arvutus!

8mm Puhas Puuvillane Köis Dekoratiivsed Triple Keerutatud Nöör Puuvillane Nöör 15 värvi Puuvill Pakendi Trossi Nöörid, Kunst, Käsitöö, Õmblemine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted