Kameraon 2020. aasta Uus 925 Sterling Hõbe Kaelakee Ripatsid Naiste Ehted Lab Teemant metall Kuld/Hõbe Kaelakee Pulm

€4.14

Saadavus: On laos

m138267

Tootja: KAMERAON (sinuga kenasti) Metall: 925 Sterling Silver Plating: Roodiumi plaadistuse Toote kaal: 2.1 g Peamine Kivi: CZ Lab Teemant Peamine kivi suurus: Läbimõõt 7mm Keti pikkus: 45CM Värv: Hõbedane / Kuldne Kivi Lõikamine: Hea Lõigata.AAA+ Murdumisnäitaja: 1.925

*Interjööri element on tehtud sterling silver ja kaetud emailiga või 18K kuld, see ei muuda värvi ja ei oksüdeeru.Nõuetekohane kasutamine võib kaasas te kogu oma elu, ideaalne valik armastus meened ja suveniirid. *Märkus:On möödunud allergia test!Testitud 100 inimest, kes kõik ilma allergia, võib kasutada julgelt!

Laevandus Poliitika 1.Et $5, siis saadame teie tellimuse kaudu Moobo.ee Standard Shipping , Hiina Posti Tähitud lennuposti, ePacket (USA) umbes 7-45 päevaga; 3.Et>$150, siis saadame teie tellimuse kaudu Moobo.ee Premium Shipping, EMS, DHL, UPS. (jagu riikides) umbes 3-7 päevaga Tagasi/Toetuse ---Kui tooted ei ole sama, kirjeldus või katki transit.Kui te näita pilte meile, me saata või tagastab raha teile. ---Mingil põhjusel te ei ole rahul esemed, me aktsepteerida naaseb ja suhtluses 7 päeva pärast seda, kui olete saanud oma element ja teil on vaja, et maksta tagasi.Kui asendamine ei ole saadaval, siis toetust antakse välja originaal makseviis.Tagasiside . ---Täname anda 5 tähte tagasisidet iga, et olla oma väärtuslikku klient ja säilitab saada meie privileeg.Me hoolime meie väärtuslikke kliente ja püüab lahendada ettenägematuid probleeme. ---Kui sa ei vasta kaubaga, siis palun võtke meiega ühendust aega, ja saada sõnum esiteks, enne kui jätate negatiivse tagasiside või avada mis tahes vaidlus alibaba.Negatiivne tagasiside ei lahenda midagi, me alati teeme oma parima, et probleem lahendada ja elada kuni oma rahulolu. ---Kui teil on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust.Me vastame 24 tunni jooksul.

Märksõnad:Necklac, Kuld Necklac, 925 Hõbe, 925 Ripats, Hõbe, Collier Kuld, Diamond Necklac, Kett Sõltumatu, Ts Hõbe Ripats, Audi A4 (b9 Rs4, Roond Kaelakee Teemant.

Sertifikaadi Tüüp NGTC
Materjal 925 Sterling Silver
Tugi dropship
Ripats Suurus 7.5*5.3*7.5 mm
Peamine Kivi Tsirkoon
Sertifikaadi Number ----
Brändi Nimi KAMERAON
Mudeli Number 925 Hõbedast Kaelakee,
Metallide Tüüp HÕBE
Metal Stamp 925,Nael
Kohandada Jah
Pool Kivi PUUDUB
Ripatsid Tüüp Diamond Täpitähed
Tehase ON TEHASES
Kuju\muster RING
Stiil Trendikas

Kirjutage arvutus!

Kameraon 2020. aasta Uus 925 Sterling Hõbe Kaelakee Ripatsid Naiste Ehted Lab Teemant metall Kuld/Hõbe Kaelakee Pulm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted