Universaalne 5V 4A Kaasaskantav 6 Pordid USB-Seina Reisi Laadija Töölauale Hub Mitme Sadama Kiire Power Adapter with US&EU Pistik Mobiil

€5.86

Saadavus: On laos

m145414

Universaalne 5V 4A Kaasaskantav 6 Pordid USB-Seina Reisi Laadija Töölauale Hub Mitme Sadama Kiire Power Adapter with US&EU Pistik Mobiil

KIRJELDUS:

Võimsus 6-Port Smart USB-Laadija lülitab kaabli õudusunenägu puhtasse ja organiseeritud laadimisjaama, mis vajab ainult üks väljund.Unusta, millel on nutitelefoni, tablett, pere ja sõbra seadmed ühendatud erinevad seinakontakti kogu koht, millest ükski ei ole mugav kasutada.Lihtsalt koondada kuni 6 seadmete juures ühe väljalaskeava, mille Võimsus on 6-port Smart USB-Laadija, säästa ruumi ja luua organiseeritud keskkonna kasutamise lihtsus ja meelerahu.

OMADUSED:

See 6-Port USB-Seina Laadija, toiteadapter, laeb kuni Kuus seadet samaaegselt läbi vaid üks pesa, kõrvaldades vajadust mitu laadijat ja turustusvõimalusi.Ideaalne kodu -, kontori -, reisi-ja muud sise-abil.

1. 100% Täiesti Uus, Kõrge Kvaliteet

2. 20W AC seina laadija koos 6 USB porti

3. Power lüliti ja LED toiteindikaator

4. Kõrge efektiivsus ja madal energiakulu

5. Annab standard USB 5V ja Max 2A Väljund

6. Kompaktne ja kerge kaalutud, lihtne kasutada

7. Ühilduv kõigi elektrooniliste toodete, et saad laadida USB kaabli kaudu, nagu kõik nutitelefoni,iPhone5/5s/6, Samsung,Galaxy Märkus 4,Galaktika Serv, näiteks HTC, kõik tablet PC,iPad,iPod, Roolivõimendi, Pangad, Laetav Bluetooth Kõlar jne.

KIRJELDUS:

1. USB-Port Arv: 6

2. Input: AC 100-240V 50/60Hz

3. Output: DC 5V 4A

5. Pistik: EU Pistik

6. Suurus: 9.2x4.5x2.3cm (L*W*H)

7. Kaabli Pikkus: 1.5 m

8. Värv: Valge

FPACKAGE:

1* 6 USB-porti seina laadija

1* USA või EU Pistik Juhe

PAKEND &SHIPPING Sisemine pakendis: 6 pordid usb Laadija külge, AC juhe, Välimine pakend : Go2link gift box Double kaitsta, et tagada 100% ohutust veo ajal Saame ka pakkuda paketi oma vabatahtlik.Laeva poolt:Hiina Post Air Mail,Singapur postitust,4PX,Fedex,DHL,UPS,TNTor Shunfeng.

GARANTII : Kui punkt on defekt, kui olete selle kätte saanud või kui te ei ole sellega rahul, palun viige see oma kulude laevandus tasu 14 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Kuid esemed peavad olema tagasi tehase seisukorras.Palun võtke meiega ühendust juba ette ja kontrollige, tagastamise aadressi enne, kui te selle tagasi.Kui punkt on defektne 3 kuu jooksul, saaksime saata teile uue asendaja tasuta pakkuda või täielikku tagastamist, kui oleme saanud defektne, punkt.Kui punkt on vigane 12 kuu jooksul, me võiksime pakkuda ka teie vahetamise teenust, kuid sa pead maksma extra laevanduse kulud.

KKK

1,Kui kaua selleks aega võtab?

Tavaliselt Kaup saadetakse välja 3 tööpäeva jooksul pärast makse laekumist ja saabunud kliente umbes 5 - 25days sõltub shipping mudel.

2,Mis on pärast müüki teenust?

Kui mingi probleem tekitada meie kõrval,me oleks kindlasti aidata klientidel lahendada nendele probleemidele,tagastame raha , või saata kauba või muul viisil.

3, Milliseid shippment meetod, mida teha?

4,Milline on tasumise viis?

Paypal,Western union,BOC pank.

Märksõnad:Tööstuslik Usb-laadija, Adapter Macbook Usb Thunderbolt, 5v Usb-6a, Tower Usb, Amg Hub, 12w Seina Laadija, Usb Hub C Laadija, Ldnio 30w Seina Laadija, Laadija Kiire, Usb Hub.

GaN Jah
Kvaliteet, Sertifitseerimine CCC
Väljund Liides USB
Sisend 5V/2A
Toite Allikas A. C. Allikas
Brändi Nimi Go2linK
Tüüp Desktop
Mudeli Number GLK-CHR-6A
Maks. Väljundvõimsus 30w

Kirjutage arvutus!

Universaalne 5V 4A Kaasaskantav 6 Pordid USB-Seina Reisi Laadija Töölauale Hub Mitme Sadama Kiire Power Adapter with US&EU Pistik Mobiil

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted