Tahke Soe Palus Paksenema Laotud Sweatpants Naiste Mood Kõrge Vöökoht Pingutusnöör Jogger Pant Streetwear Vabaaja Draped Cargo Püksid

€13.45

Saadavus: On laos

m148479

1.Me laev esmaspäevast laupäevani välja arvatud puhkepäevad.Palun jätke meile sõnum kui soovite muuta postiaadress. 2.DHL / UPS / FEDEX / TNT / võtab umbes 5-7 tööpäeva tavaliselt. 3. Tarneaeg Pühade ajal (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne.) võib tavapärasest kauem aega.Palun lisada veel 5-10 päeva, kui see on viivituseta.

Hulgi-ja tilk laevandus on nii tervitas?Hulgimüügi,siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 5-7 päeva, et jõuda.Palun võtke meiega ühendust, kui tellimus on rohkem kui $150. Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.Millal minu tellimus saadetakse pärast makse?Tavaliselt me korraldame saadetise 3 päeva jooksul.Mõnikord võib esineda väike viivitus, sest halb ilm või mõned õnnetused, kuid meil tuleb lõpule viia saadetis 7 päeva jooksul.Kuidas ma saan jälgida minu pakk?Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks), Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Märksõnad:Bxt Süsiniku Ratas, Diafragma Gaasi-50, Kangas Kuld Skai, Mähkmed Bodysuit, Freshener Filler, Diafragma 160psi, Bx3 T6 Led Valgus, Kuumuti Film Cp305, Mähkmed Poiss 25kg.

Sobib Tüüp Kõhn
Materjal Spandex
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi ZJFZML ZZ
Pant Stiil Põletatud Püksid
Pikkus Full Length
Hooaeg Kevad/Sügis
Muster Tüüp Tahke
Ees Stiil Korter
Mudeli Number ALS225
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Sulgemise Tüüp Nöör
Teenetemärgi Taskud
Stiil Casual
Vöö Tüüp KESKEL
Kanga Tüüp Broadcloth

Kirjutage arvutus!

Tahke Soe Palus Paksenema Laotud Sweatpants Naiste Mood Kõrge Vöökoht Pingutusnöör Jogger Pant Streetwear Vabaaja Draped Cargo Püksid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted