Geomeetria Viska Tekk Diivan Rätik Tekk Diivan Diivan Dekoratiivsed Slipcover Viskab Ristkülikukujuline Õmblemine Reisi Lennuk Tekk

€12.14

Saadavus: On laos

m26063

Toote Omadused: 1. See toode on valmistatud valitud puuvill on paks ja soe, mis võib olla erinevaid kasutab, mitte ainult ei saa kasutada kuna tekk, kuid võib kasutada ka diivanil telekat. 2. Ilus mustreid mitte ainult täiesti kaunistab teie kodu, vaid ka näidata oma erakorralise maitse.Toote Parameetrid: (1) Materjal: Puuvill+Polüester (2) Usage: tekk, vaip, voodi visata, diivan kaas -, akna-matt ja nii edasi (3) Kohaldatavad stseen: kaheinimese diivanvoodi, ühe sofa, lamamistool, aknalaud, voodi jne.Märkus: võib esineda värvi erinevusi, mis on tingitud erinevatest valgust ja jälgida.Pesu Juhised: 1.Kui starched puuvillane võib olla veidi raske,saab rohkem ja rohkem pehme pärast pesemist! 2.Masinaga pestav.Palun peske õrnalt ja narmad!Soovitatav on kasutada sobiv kogus softener, et vältida likvideerimine.Overdry või valgendi tüüp pesuaine peaks olema keelatud.Pakkeleht: 1 * riie vaip Palun lisa 1: Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Me püüame oma parima, et vähendada riski tollimaksud 2: Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne ostmist 3: Kui teie piirkonnas on remote tavaline shipping service,meil on ekstra tasuta shipping tasu, võite saata meile sõnumi, et kontrollida oma aadressi enne järjekorras.

MÄRKUS(selle pärast on väga oluline, palun lugege seda hoolikalt!!!!) 1. Umbes tarneaeg Tarne korda erinevad sõltuvalt sellest, logistika.Lubame, et saavutada 60 päeva jooksul oma kohale teate (ei ole tellimuse maksmise aeg), nagu maksmise kuupäev, Märts 28, 2019. Me oleme pühendunud tarne poolt Mai 28, 2019. Kui saate " palun võtke vastu see reegel, palun osta seda hoolikalt. 2. Umbes eeldatav tarneaeg platvormi ainult ennustab tarneaeg põhineb suur andmeid.See on mõeldud ainult viitamiseks.See võib olla vara, kuid ta võib edasi lükata.Näiteks eeldatav tarneaeg saabumise vene platvorm on 21 päeva, kuid me ei garanteeri, 21 päeva jooksul pärast saabumist.See võib võtta ainult 15 päeva jooksul.See võib võtta veel 45 päeva, mis on normaalses vahemikus.Kui vaidlus on esitatud hiljem kui oodatud, seetõttu ei saa nõustuda.alusta tuleb vabandada. 3. Umbes logistika jälgimine teabega Palun vaadake järgmine vastavalt logistika meetod, mille oled valinud.Saadaval: Moobo.ee Standard Shipping/ePacket Pakett/Hiina Post Air Mail (üksikud riigid ei toeta või lihtsalt muusikapala teave) / Moobo.ee Saver Shipping (lihtne jälgimine teabega ainult) / Moobo.ee Premium Shipping.Saadaval: Cainiao Super Majandus / Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus / Yanwen Majandus-Air Mail. 4. Umbes suurus Mõned tooted on elastne kangas tooteid.Pärast manual mõõtmise viga 1-4 cm on normi piiridesse.Palun ole mõistlik enne ostu. 5. Umbes värvi erinevus Meie tooted on reaalsed kaadrid.Tegelik toodete ja pildid võivad olla erinevad erinevuste tõttu valgustus, display, tootmiseks või palju.Palun mõelge hoolikalt enne ostu. 6. Tollitariife Kõik kaup müüakse seda poodi ei hõlma tollimaksude sihtriigis.Tariifid on kõik sihtriigid on kannab ostja.Palun mõista, et kohaliku poliitika enne ostu.Aitäh. 7. Umbes pakendi, Me ei paku jaemüügipakendis või pakkuda ainult lihtne OPP kott.Kui teil on pakkuda kaubandus-või nagu kingitus, palun kaaluda pakendamise probleemid. 8. Umbes, et jagamine-Kui toodet saate osta ületab kaalu, mahtu või kogust piirata logistika ettevõte, saadame kaks või rohkem pakette eraldi.Näiteks, kui sa ostad 15 istmekatted, me võime jagada need 2 paketti,Üks 8 istmekatted,teine 7 istmekatted,ja saada neid samal ajal.Kuid kuna erinevaid pakette, ei saa me garanteerida, et need saabuksid samal ajal, võib-olla üks jõuab esimene ja teine saabub hiljem.Palun ole kannatlik.Kui te ei saa seda aktsepteerida, siis palun andke meile teada.

Märksõnad:Valge Soojendusega Tekk, Anime Ruuduline, Bedspread Kuningas, Pruun Kohev Tekk, Bedspread Lill, H Logo Tekk, Viska Tekk, Voodi Tekk, Kaalutud Tekk Etsy, Gvigu Padi.

Kasutamine Voodipesu
Mudeli Number Viska tekk
Komplekt Tüüp No
Päritolu CN(Päritolu)
muster TRÜKITUD
Technics Silmkoelised
Lõng Loota 100TC
Materjal 100% Polüester
Kangast Krahv 50
Stiil Tavaline
Brändi Nimi DZQ

Kirjutage arvutus!

Geomeetria Viska Tekk Diivan Rätik Tekk Diivan Diivan Dekoratiivsed Slipcover Viskab Ristkülikukujuline Õmblemine Reisi Lennuk Tekk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted