Veekindel Meeste Sõjalise Taktikalised Saapad Väljas Kamuflaaž Kõrbe Saapad Kõrge Ülemine Matkamine Kinga Meeste Tossud Sügis-Talve Tee Kinga

€38.48

Saadavus: On laos

m15014

Suurustabelit

Vastavalt Pikkuse kannast Varba Valida Õige Suurus Meil on Aasia suurus,palun vaata suurustabelit hoolikalt, enne kui osta !Meede käte,võib 0.1-0.5 cm viga,Aitäh !

Umbes Laevandus

1.Kauba saab vedada DHL või muu Kiire Väljendada, kui teie tellimus on rohkem kui $150. 2.Pakume tasuta Moobo.ee Standard Shipping tracking number on Saadaval.Saad jälgida seda.

Umbes Garantii

Lubame, et saate tagasi selle objekti mingil põhjusel pärast sa seda osta, isegi kui sa lihtsalt ei meeldi see.Siis sa saad täieliku tagastamise või väljavahetamist.Kuid me lahkelt meelde tuletada sulle, et sa peaksid maksma tagasi laevandus tasu.

Kohta Tagasisidet

Tähtis!!!Siis võib vabalt võtke meiega ühendust enne lahkumist Neutraalne või Negatiivne tagasiside, ei lahenda me probleemi kohe.Teie rahulolu ja kommentaarid on meile väga oluline.Kui sulle meeldivad meie tooted ja teenused, palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet ja kõik 5 tähte.Me hindame seda väga palju.

Märksõnad:Kõrbe Saapad Daamid, Sr2ez, Labo Veekindlad Saapad, Kõrbe Saapad Meestele, Sõjaväe Stiilis Saapad, Vintage Kummikud, Garsing Matka Saapad, Matka Saapad, Ichigi Jahindus Kingad, Kaamel Hallitus.

Mudeli Number 1035
Toote Tüüp Saapad
Brändi Nimi NoEnName_Null
Sulgemise Tüüp ZIP
Välistalla Materjal Kummist
Sisetald Materjal EVA
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Muster Tüüp Kamuflaaž
is_handmade Jah
Boot Tüüp Põhi
Hooaeg Kevad/Sügis
Päritolu CN(Päritolu)
Ülemine Materjal Microfiber
Saapa Kõrgus PAHKLUU
Vooder Puuvillane Riie
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Moe Element Õmblemine
Varba Kuju Ring Varvas
Kontsa Kõrgus Madal (1cm-3cm)
Võlli Materjal Microfiber

Kirjutage arvutus!

Veekindel Meeste Sõjalise Taktikalised Saapad Väljas Kamuflaaž Kõrbe Saapad Kõrge Ülemine Matkamine Kinga Meeste Tossud Sügis-Talve Tee Kinga

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted