Kaheksa eri stiilid valge värv satiin kive holding lilled pulm pruut käsi lill Lindi Kimp Pruut

€9.94

Saadavus: On laos

m152032

Tere Tulemast WifeLai-Tehase Pood

Odavad Elevandiluu Blue Ribbon Roosi Õied Pruut Holding Kimp Pulmas Teemant, Pärl Crystal Visata Sõle Pulm Kimp

100% Käsitöö

Materjal : Satiin.Vaht.Teemant.Sulam,Pärlid

pildi Suurus : 18cm*25cm(1-2cm viga)

Pange tähele: Kuna fotograafia valgustus ja erinevusi arvuti ekraanid ja resolutsioon, värv võib varieeruda.loodan teie arusaamist!

Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

1. Transpordi maksumus: Klõpsake nupul "Laevandus ja maksmine" sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed. 2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid. 3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti, töötlemise aega saab 5 kuni 15 tööpäeva.

Teie rahulolu on alati meie prioriteet.Kui teile on saabunud pakk, soovitame teil vaadata ja veenduge, et kleit oli tehtud tellimuse kirjeldused.

Proovige teie kleit võimalikult kiiresti, ilma liikuvate sildid, muutes või pesu kleit.Me nõustuda ainult objekte, nende algne seisukorras - unworn, pesemata, muutmata, ja terve originaal sildid ja pakendid.Kõik aruanded tuleb saata 7 päeva jooksul saadetise kättesaamisest.

Taotlused objektid tõttu kvaliteediga seotud küsimusi, kahju ajal laevandus, värvi/stiili/size error tuleb lisada fotod või muu tõendusmaterjali, mis näitab selgelt, et probleem punkt saanud.Me jätame endale õiguse nõuda käitlemise tasu kõiki punkte tagasi muudel põhjustel.

Kui te soovite vahetada esemed kätte saanud, tuleb teil võtta meiega ühendust jooksul $returndays$ päeva jooksul alates tellimuse.Ja sa peaksid maksma täiendavaid laevandus tasu on tekkinud ja tagastatud kaupade tuleks hoida nende algne olek.

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!

Märksõnad:Kimp Pruut, Lindi Prügikasti Raputas, Pulm Lilled Pulmakimbud Pross, Rhineston Lint, Pruudi Kimp, Kimp Pruutneitsi, Cartoon Mänguasi Kimp, Punane Roheline Pruudi Kimp, Boho Kimp, Pärg.

DIY Idee Jah
Toote Tüüp Pulm Kimp
Mudeli Number w287
värv nõus kohandatud värv
Brändi Nimi WIFELAI-A
Toote Kõrgus 25cm
Materjal SILK
Toote Laius 18cm
Suurus Ddiameter 18cm*Height 25cm
Funktsioon Pulmad Kasutada,Kodu-Dekoratiivne lill,Pool Kasutada.Kingitus
Kaal 0.5KG
Nõus Suurus Kohandatud Jah
Nõus Kohandatud Värv Jah
Päritolumaa Hiina
Kirje Pikkus 25cm
Pakett ohutu opp kott
Toote Kaal 0.5kg
käsitöö Jah
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Kaheksa eri stiilid valge värv satiin kive holding lilled pulm pruut käsi lill Lindi Kimp Pruut

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted