6 Värvi x 100ML Universaalne soojusülekande Sublimatsiooni Tindi Komplekt Epson Desktop Inkjet Printer Kõrge Kvaliteediga

€30.86

Saadavus: On laos

m15675

Seal on veidi funktsioon selge printer juht 5.Professionaalseks kasutamiseks mõeldud edastamiseks pilt, Taldrik,Kruus,T-särk jne Sublimatsioon tint trükkimise meedia/lõng: A3, A4 jne Sublimatsioon Raamatu/soojusülekande paber 1TK x 100ml/pudel Sublimatsioon tint: Must 1TK x 100ml/pudel Sublimatsioon tint: Sinine 1TK x 100ml/pudel Sublimatsioon tint: Magenta 1TK x 100ml/pudel Sublimatsioon tint: Kollane 1TK x 100ml/pudel Sublimatsioon tint: Light Magenta 1TK x 100ml/pudel Sublimatsioon tint: Hele Tsüaan 1.Saadame paki sees 1-2 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud. 2.Saadetise poolt Hiina Post Air Mail või ePacket või HK posti vähem kui 2 kg, kõik pakk sealhulgas jälgimise numbri. 3.Eest lähetamine sujuvalt ja fastly, võime me laeva esemete kaudu teiste kuller nagu DHL,FEDEX,UPS, TNT, palun võtke meiega ühendust, et muuta transpordi maksumus teile, enne kui maksad. 4. Palun veenduge, et kontrollige oma aadress ja kontaktandmed enne lõpetamist oma makse. 5. Me ainult laev kinnitatiet aadress.Kui teil on vaja ekstra BK värvi, palun kliki foto osta.

Sublimatsioon Tint 1.Keskkonna sõbralik tint 2.Erksad värvid ja kõrge küllastus 3.Prindi ladusalt,ei ole kahju prindi pea 4.Kasutades saksa tooraine; meie tint kunagi moosi pihustid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 6.Meil on palju kogemusi tolli arveldus, palun öelge meile, milline on parim hind deklareeritud väärtus arvel, nii et saate vältida maksma kõrget maksu. 7. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedajad ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt. 1.Me sõltume meie klient satisifaction õnnestub.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline. 2.Kui olete rahul meie esemed,palun jäta meid aktiivset tagasisidet,võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme. 3.kui kvaliteedi probleem,me vahetame selle kirje teie või toetuse sa,kuid kui see ei ole kvaliteedi probleem, kauba eest tagasi saatma ja uuesti saata tuleks maksab ostja. 4. Kui teil on vaja tagasi punkti,palun tagastada 15 päeva jooksul,ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende originaal tingimused,kui need on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi,ostja vastutab sellise kahju eest. 5. Me ei vastuta teie kohalikule tavale eest.Kuid me püüame, et kuulutada kui "Kingitus' or "Proov", mille madalam väärtus arve kohta madalama oma kohaliku kohandatud tasud.

Märksõnad:Hp 800 Tint, 3d Photo Printer, Epson 15000, Printer Sublim, Masin Tekstiil, Custom Sublimatsioon Esemed, Sublimatsioon Tekstiil Must, Sublimatsioon Tühi Esemed, Koopiamasin-printer, L800.

Algne Koht Shenzhen
Eelis Tehase Otse Müüa
Kasutamine tindiprinteri
Tint maht 100ml
värv BK, C, M, Y LM LC
Mudeli Number Universal
Kirje Nimetus Sublimatsioon tint
Brändi Nimi PUFEIER
Garantii 1 Aasta
Pakett Bubble Wrap
Päritolu CN(Päritolu)
Taotlus Sublimatsioon Kruus,T-Särk,Plaat jne
Ühilduva Brändi Epson
Tüüp Tint Täitke Kit
Mudel Universal

Kirjutage arvutus!

6 Värvi x 100ML Universaalne soojusülekande Sublimatsiooni Tindi Komplekt Epson Desktop Inkjet Printer Kõrge Kvaliteediga

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted