Diamond Carving Router Natuke PCD Graveerimine Bitti Milling Cutter, mida Kasutatakse CNC Masin, Puit, MDF Garderoob, Köök Kabineti Mööbel

€62.60

Saadavus: On laos

m15845

Oluline Märkus

Tugev Võime Kohandada, kõik suurused saab valmistada välja 4 - 6 tööpäeva jooksul peale tellimuse.Kohandamine on soojalt tunnustatud kaasa arvatud käsi-joonis koos õige suuruse.

Taotlus

Köök kapp, Jalanõude kapp, Veini kabinet, TV kapp, Wardrove ja muu mööbel.Saab kasutada: MDF, liimpuit, Vineer, Mitmesugused puidu -, Roosipuu, Pehme ja kõva puidu, jne.

Spetsifikatsioon

Toote Nimetus:PCD Teemant Kärpimine Ruuteri Bit LBF107001-LBF10706 Korrastamist Tüüp:Graveerimine/Nikerdamist Natuke Lõikur Värv:Hõbe Mõõde:Erinevate Materjal:Diamond (PCD) Pakend: 1 Tk/Pakendis

Omadused

1.Valmistatud kõrge karedus PCD materjali -, Kulumise-vastupanu, kõrge temperatuur-vastupidavad, korrosiooni. 2..Hea Disain , Sujuv Vähendamine, Pikk vahend elu 3. Andmed:

Miks Valida Leabon

Umbes Leabon

Leabon on professionaalne tootmise ja ekspordi puidutöötlemisseadmed ja tarvikud, mis asub aadressil Lunjiao linna, mis on tuntud kui Hiina puidutöötlemisseadmed ja puutöö tarvikute tootmine center.Tugineda meie professionaalne personal, parim asukoht ja laialdased kontaktid selles valdkonnas, meil on võimalik toota ja pakkuda täielikku valikut konkurentsivõimelisi puidutööstuse tööriistad ja tarvikud maailma klientidele.Meie peamised tooted, sealhulgas erinevate puur-bit, saeketas, nikerdamist vahend, höövel tera, ruuter natuke, tarvikud, lihvimine, power tool ja käsi-tööriistad jne.mitmesugused tagavaraosad ja tarvikud puidutöötlemine ja paneel -, mööblitööstus.Kohandatud tarvikud ja labad on ka teretulnud!

Müüme kasutatud tööriistad ja tarvikud mitte ainult internetis, vaid on ka oma kauplus ja ka panna kohta, ERAKAPITALI, Vietnamwood, Woodex(Venemaa) jne.messidel.Põhineb meie top kvaliteeti ja parimat teenindust, meil on loonud pikaajalise koostöö paljude rahvusvaheliste edasimüüjate ja klientidega.

Enne tellimist palun loe:

1. Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind.Kohandatud kliirens, me kirjutame tegeliku väärtuse kohta arve, kui ei ole erilisi juhiseid teile. 2. Te peate täitma, ees-ja perekonnanimi ja vähemalt kaks sõna.Täielik ees-ja perekonnanimi on vaja. 3. Kiire kohaletoimetamine.Enamik meie tooted on laos olemas ja saab kätte läbi 2 tööpäeva jooksul. 4. Elu aeg pärast seda, müük professionaalne meeskond!Kõikidele küsimustele paigaldus -, hooldus -, valik puusepatööd tarvikud ja tööriistad, meie töötajad on valmis aitama kirjadega, video e-posti teel, Whatsapp, Wechat jne.Kõik teie sõnumid on vastas ühe tööpäeva jooksul! 5. Kliendi rahuldav on meie lõplik eesmärk.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, see on kõrgelt hinnatud, kui saate jätta meie 5 tärni tagasisidet ja see on suureks abiks ja sõita meie edasist arengut.Kui teil on mõni probleem või küsimus, siis saad sa ka parem lahendus võtke meiega ühendust kohe peale avamist vaidluse või lahkumisel negatiivne tagasiside.Kõik oma sõnumeid või e-kirju vastatakse ühe tööpäeva jooksul.

Märksõnad:Lõikur Mill Puit, Freesimistööriistad Metalli, Nc Freespink, Viinamarja Lõikur Masin, Cnc Ruuteri, Mini Freespink Puit, Cnc, Cnc Frees Machin, Fi Wifi Ruuter, Ruuteri Sisekujundus.

Mudeli Number A06006005
Aste R3.0
Tüüp Woodruffi Keyseat Freesid
Päritolu CN(Päritolu)
värv Kiip
Brändi Nimi Creawood
Sertifitseerimine PUUDUB
Materjal Teemant
Läbimõõt 12,7 mm

Kirjutage arvutus!

Diamond Carving Router Natuke PCD Graveerimine Bitti Milling Cutter, mida Kasutatakse CNC Masin, Puit, MDF Garderoob, Köök Kabineti Mööbel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted