Kaasaskantav Telkimine Valgus Päikese Jõul Laterna LED Mini Rippuvad Välklamp Telk Lamp, Päikese,USB-sisend Kokkupandav Veekindel

€11.51

Saadavus: On laos

m159568

Kaasaskantav Telkimine Valgus Päikese Jõul Laterna LED Mini Rippuvad Välklamp Telk Lamp, Päikese,USB-sisend Kokkupandav Veekindel Funktsiooni:

▪[High Quality]- uuenduslik komposiit kummist materjal on kasutada seda toodet.Erandlikud anti-korrosiooni, anti-vananemine ja keskkonna adaptiivne muuta see ülejäänud täiesti töökorras äärmuslikes temperatuuri -40℃.lisades, et akna ette iminapp arvesse reguleeritav augud või muutmine valgustus nurk, korrigeerides nurga laiendamine. ▪[Päikese Jõul ja USB laetav]-Sisseehitatud Laetav li-ioon polümeer aku, saab laadida otse päikeselt, samuti kaudu micro-USB-port.laadimise indikaator muutub laadimise ajal punaselt ja siis muutub sinine kui tuli täieliku võimu. ▪[Lihtne Teha]-See kaasaskantav põhjal võistluskalendri on kerge ja kaasaskantav, lihtne ühendada ja lihtne säilitada.Valida kolme heleduse taset ühe nupuvajutusega.Kõik selleks teeme on, et tuua teile uus keskkonnasõbralik, smart, energiasäästlik, stiilne ja kaasaskantav päikese tuled. ▪[IP68 veekindlus]-ilmastikukindel ehitus-LED-laterna muudab vastupidav ja mitmekülgne, mis on ideaalne harrasteita nagu matkamine, jalgrattasõit või kalapüügi, kui see ei tööta kuna langeda isegi vee all niiske ilmaga.Saab kasutada hädaolukorras vett tassi pärast Pikendada. ▪[Garantii ja Service]- Tead, matkaja või haagissuvila see teeb täiuslik kingitus! 12 kuud garantii 30 päeva raha tagasi ja tasuta tehnilise toega.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega vabalt.Parameeter:

▪ Toote nimetus: Telk kerge/Öö, valgus/Emergency light/Taskulamp ▪ Materjal:ABS/kummi composite ▪ LED: 1.2 W ▪ Võimsus: 500mAh ▪ Veekindel:IP68(See võib olla sadanud või ligunenud) ▪ laadimisaeg: Umbes 1Hr läbi USB või 10Hr Solar. ▪ Volditud ülevaade suurus:5.51*4.92*3.93 selles ▪ Lambi kaal: 0.21 LB Rakendus: Q&A:

Miks valida meid?

▪ Täies ulatuses tagasi, kui see ei ole kirjeldatud; ▪ Tehase pakkumise,kiire shipping 48 tunni jooksul; ▪ 12 kuud garantii,kui teil on mingeid probleeme, infot toodete,vastake võtke meiega ühendust,meie keskenduda brändi ja teenused; ▪ Kliendi tagasiside on väga oluline, Positiivne tagasiside määr on 99%.

Kui ma võin saada punkte?

See on laos,kõik tellimused saab laeva jooksul 2 tööpäeva jooksul.See võtab 10-20 päeva jõuda kõige riikide normaalsetes tingimustes, kuid rahvusvahelised saadetised võivad hilineda tõttu kontrollimatu tegurid.Seega 100% garantiid ei saa garanteerida.Täielik raha tagasi, kui kaup ei ole saabunud jooksul korralduse üleandmise kuupäev.

Hulgi-ja tilk laevandus on nii tervitas?

Hulgimüügi klientide,me pakkuda teile hulgihind-ja vaba express shipping (E. g DHL, Fedex...), mille tarneaeg on umbes 3-7 päeva (välja Arvatud äärepoolseimad alad).Sest tilk laevandus klient,saadame kauba teie kliendid otse ja ei pane mis tahes meie teabe pakett.

Märksõnad:Kääride, Naturehike Pan, Lambid, Laternad, Laagris Väljas Telk, Led Latern, Led Laterna Telk, 3 Inimese Telk, Mehed, Telkimine Valgus, Lanter LED, Lamp Solar.

Tööaeg 2-20 Tundi,sõltub sellest, milline režiim
Kasutamine Telkimine,Öine valgus
Brändi Nimi Ousam LED
Mudeli Number C01
Taotlus laterna telk,telkimine Valgus,Öösel Taskulamp,Kaasaskantavad Valgustus
Valgusallikas LED-Lambid
Aluse Tüüp Kiil
Korpuse Materjal ABS
Valgustus-Periood (h) >12
Värvi valgustus Soe Valge
Aku maht 500mAh
Toote Tüüp Kaasaskantav Laternad
Sertifitseerimine ce
Aku Tüüp Liitium-Metall
Toite Allikas solar/plug/power bank
Omadused Päikese Kaasaskantav
Päritolu CN(Päritolu)
Garantii 1Y
On Patareid Vajalikud No

Kirjutage arvutus!

Kaasaskantav Telkimine Valgus Päikese Jõul Laterna LED Mini Rippuvad Välklamp Telk Lamp, Päikese,USB-sisend Kokkupandav Veekindel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted