100 aastat armastanud banner 100. sünnipäevaks teenetemärgi gold glitter märk pulma-aastapäeva pool decor

€3.90

Saadavus: On laos

m16345

Banner Andmed ► Kirja varieerub 4.5" 9" kõrgusega ► Tähed on KÕIK väiksed tähed ►Must/Kuld/Kiip/Punane/Sinine/Roosa/Punane Glitter ühel pool, tahke valge teisel ►Tuleb üks pikk Valge Nöör ►ma jätan teile palju pikkus mõlemas otsas, et lihtne, rippus.Kui teil on vaja custom kirja,pls, et ja mulle märkus,tänud. (Palun lubage manual mõõtmise viga 0,5-1cm) Värvid võivad veidi erineda tõttu monitori seaded ***pane Tähele*** * * See on üksikasjalik kuva kõik värvid, need tooted ei kuulu, et >>Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

Maksmine:

>>Me krediitkaardid, reaalajas panga ülekannete ja offline makse.teil oleks valida üks neist, et selle eest maksma.

Kohaletoimetamine:

>>Meil on palju vedu.pakume DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, teeviida shipping jne.Vahemikus vaba shipping, Me valida, eri laevandus vastavalt eri riikides, et tagada kiireim toote käed.

Tagasi Polity:

>>Kui soovite vahetada esemed, mis te saite, võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul laekumise järjekorras.sa peaksid maksma täiendavat tasu.ja palun hoida esemed tagastab hoida esialgse seisundi.

Tagasiside:

>>Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut.me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie esemed.me tõesti loodan, et teile meeldib.kui te ei ole sellega rahul, palun e-posti, meile, me teeme oma parima, et teenust teile 24hours.

Võtke meiega ühendust:

>>Kui teil on küsimusi või vajate mingit abi, palun võtke meiega ühendust!Aitäh!

Märksõnad:õnnelik Kaasamine Märk, õnnelik Märk Lihtne, Cardstock Raamat, Raamat, Palju õnne Sünnipäevaks Banner, õnnelik Aastapäeva Foto, Banner, õnnelik Märk Puit, ühe õnnelikuks Märgid, Raamatu Külalisteraamatusse, õnnelik Aastapäeva Banner Diy.

Mudeli Number 100 aastat armastanud banner
Brändi Nimi SPORT MEELES
Toote Klassifikatsioon Bännerid
Materjal Glitter Cardstock
Sündmus Pulmad & Kaasamine

Kirjutage arvutus!

100 aastat armastanud banner 100. sünnipäevaks teenetemärgi gold glitter märk pulma-aastapäeva pool decor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted