Xiaomi mi Airdots pro Õhu TWS Bluetooth-Peakomplekti Tõsi, Traadita Stereo Sport Kõrvaklapid ANC Lüliti ENC Auto Paus Kontrolli

€50.89

Saadavus: On laos

m169131

Tõsi, traadita stereo ja vabalt nautida kuulates

Vaba alates kaablid, Xiaomi Tõsi, Traadita stereo Kõrvaklapid Air võtab split traadita kõrvaklapid.Pane need kõrva ja nautida uusi kogemusi, kuulata muusikat ja teha kõnesid mõlema kõrvaklapid samaaegselt.See krapsakas ja väikesed toode on varjatud mõeldamatu, maagiline muusika vägi.

Lüliti kõrvaklapid, nagu sulle meeldib, mõnus kogemus hoida.

Ilma piire põhiosa ja allutatud traadita kõrvaklapid, saate vahetada vasak/ parem kõrvaklapp vabalt igal ajal; - Kui teil helistada paari kõrvaklappe, mis tahes kõrvaklapid välja võtta, teine kõrvaklapp ikkagi mängida heli.Seega, see on tasuta saate kanda ühe kõrvaklapid või paari kõrvaklappe.Saad isegi jagada üks kõrvaklapp koos oma sõpradega, kellel on üheaegselt rütm ja üha kasvav rõõmu.

Automaatne sensori,Paus, kui te võtate kõrvaklapid välja

Sisseehitatud infrapuna optiline sensor, võib seade automaatselt mõttes staatus seljas.Kui te võtate tahes kõrvaklapid, muusika automaatselt pausi.Nii, kõik hea heli ei oleks jäänud.Isegi kui see on tõhusamalt parandada tegelikku aega kasutades.

Must tehnoloogia akustika muusikat ilusamaks

Xiaomi Tõsi, Traadita stereo Kõrvaklapid Air võtab 7mm Neodüüm magnet ja titaan-kroomitud diafragma liigub spiraali speaker üksus, mis teeb heli laiema ning täielikuma tasakaalustatud triple sagedus.Koos aktiivselt, filtreerides välja müra ACC audio, puhtam heli ja pehmem ja tõepärasem mõttes kuulmine on saavutatud.

Selge heli ja kõrge kvaliteedi väärib kuulamist

Xiaomi Tõsi, Traadita stereo Kõrvaklapid Air toetab ACC advanced audio coding), mis võimaldab selle suurepärase jõudluse vokaal taastamine ja abistav eraldamine.Samal ajal, see säilitab algse heli veel täielikult, ja kõrge kvaliteediga heli vastab vajadustele eri liiki muusika.

Koputage, et avada uusi kogemusi

Kui koputage nuppu seadmed, saate kontrolli muusika, kõne, hääl assistent, jne., ilma igasuguse surveta, ja nautida intelligentne kontrollimise kogemus.

Selge kõne üsna keskkonna

Kahe kõrge tundlikkusega mikrofon on sisseehitatud vasakule ja paremale kõrvaklapid aru, binaural kõne.Kiiremoodustamine + ENC tehnoloogia, mis on tõhusalt, filtreerides välja keskkonnamüra high-fidelity helista ja selgem ja parem kommunikatsioon.

Ühendatud mõne sekundi jooksul,siis on hea muusika

Pärast esimest mängu, laadija juhul saab ühendada tasakaalustatud seade automaatselt.Seadme saab ühendada ncase kui lahti 30 minutit.Üle 30 minuti, seade liigub puhkerežiimi tehinguid ei.See hakkab uuesti tööle kui paned neile oma kõrvad.

Laadimine, kauakestev aku eluiga

Kast on automaatselt laetud, kõrvaklapid ja ladustamise kasti toetust, kiire laadimine, laadimise 10 minutit saab kasutada 70 minutit, 1 tund saab täis.Laadimise kasti saab lisatasu kõrvaklapid 2 korda, 10 tundi muusika mängimist.See väike storage box sisaldab mitmeid must tehnoloogia, sealhulgas magnet kontakt laadimine, Hall magnet lüliti ja USB Type-C-liides, laadimine kiirem, kaua vastupidav, terve päeva kaaslaseks.

Kerge disain mugav seljas

Ühe-ja kahepoolne kõrvaklapp kaalub vaid 5.8 g, ja earplug võtab pool-in-ear disain, mis sobib kõrva kanal.See on sobitatud silikoon kõrvaklapid sobib üksikute tüüpi kõrvad, et suurendada mõju müra tühistamine ja anda mugav ja stabiilne seljas kogemus.Koos IPX4 veekindel, saate nautida muusikat, kui need kasutasid.

Kaasaskantavas pikaajaline kaaslane

See on varustatud laadimise korral, mis toetab nii ladustamine ja laadimine funktsioone.Laadimine juhul kaalub ainult 58g saab automaatselt laadida Xiaomi kõrvaklapid Õhu kasti.Säilitamine on mugav ja kiire, mis on hea oma kerge ja mugav reisimiseks.Kui sa vajad muusika, see on alati sinu ümber.

Märksõnad:Kiiver Wwii, Bluetooth Nintendo Lüliti, Air 2 Pro Xiaomi, õhu Kaitsta, Xiaomi Airdots Pro, Handfree, Earphon, Konks Airdots Pro, L21 Tws, W05.

Pistiku Tüüp PUUDUB
On traadita Jah
Helitugevuse Reguleerimine No
Bluetooth Versioon 5.0
Vocalism Põhimõte Dünaamiline
Veekindel Jah
Laadimise Meetod Laadimise puhul
Teatis Traadita
Toetust APP No
Mälukaardi Tugi No
Mikrofoniga Jah
Liini Pikkus 0Nonem
Tundlikkus 108±3dBdB
Brändi Nimi Xiaomi
Traadita Tüüp Bluetooth
Vastupidavus 16ΩΩ
Mudeli Number xiaomi Õhu TWS
Stiil In-Ear
XiaoMi Mudel Kolvi kõrvaklapid noorte versioon
Aktiivne Müra Tühistamise Jah
Kontrolli Nupp No
Funktsioon Spordiala

Kirjutage arvutus!

Xiaomi mi Airdots pro Õhu TWS Bluetooth-Peakomplekti Tõsi, Traadita Stereo Sport Kõrvaklapid ANC Lüliti ENC Auto Paus Kontrolli

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted