UUTE Kulmude moodustavad Komplektid Huuled/ Rootor Mootor Tattoo Masina Komplekt Alaline Meik Tätoveering Masin Pen Micropigmentation Seade

€141.59

Saadavus: On laos

m25706

UUTE Kulmude moodustavad Komplektid Huuled/ Rootor Mootor Tattoo Masina Komplekt Alaline Meik Tätoveering Masin Pen Micropigmentation Seade

Pakend: Meik Tattoo Masin*1 Käepide*1 Pedaali lüliti*1 Power adapter*1 Käepide traat*1 MTS nõelad*3 PMU nõelad*3 Kirjeldus: Pliiatsi Materjal: Alumiiniumist ja Roostevabast Terasest.Peamised kontrolli Materjal: Läikiv ABS Töötab Sagedus: 12000-15000r/m Wrking Pinge: Sisend: 110 - 240V, sobib kogu maailmas kasutamiseks.Väljund: 0-12V, sobib kogu maailmas kasutamiseks.Kaal: 950g Värv: Valge ja Hõbe Eelised & Funktsioonid: - IC protsessor kiibid, kasutades programmi kontrolli all. - Stabiilne toide-PWM meetod. - Täppis töö, et hõlbustada liikumist nõel sirge. - Täppistöötluses lõpuks nõel kasutada. - Tüüp one-touch kontrolli remote control mode (10. etapp kiirus) - Lihtne reguleerimine nõela pikkus. - Ei ole survet randmel ja kerge handpiece (pikaajalisel kasutamisel OK) - Handpiece pigment veres ja on ilma jäänud. - One-touch kiirus tasemel muutmist. - Handpiece vasta mõttes kaasaegse disaini (ergonoomiline käepide disain) - nõela liiki : 1R, 2R, 3R(0.35 mm), 3R(0.40 mm), 4F, 5R.MTS Nõela Alaline meik taotlus: - Huule tätoveerimine(välja rida ja täielik lip) - Kulmude tätoveerimine (Saab teha väga õhuke ) - Silmapliiats tätoveerimine Mikro-needling taotlus : - Naha karmistamist, Tõste -, Noorendamine - Ravi akne armi & haavade - Parandada kortsud ja trahvi read Maksmine ja Kohaletoimetamine

1.Me nõustuda makse Tingdeposiidileping soovitatud Moobo.ee ja Krediitkaardi,Western Union,Paypal ja Panga ülekanne.Palun tasuda 7 päeva jooksul korralduse.

2. Me laev peaaegu kogu maailmas koos tasuta kohaletoimetamine (välja arvatud mõned kaug riikides) kaudu, Hiina Posti Tähitud lennuposti /Müüja laevandus meetod.Kui teil on vaja erilist kohaletoimetamise firma, palume meile enne tellite.

Muud Näpunäited:

a.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

b.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise või ostu.

Garantii

1. 7 päeva raha tagasi / 2 nädalat exchange / 1year remonditud(v.a nende osad).

2. Tagastatav kaup peab sisaldama teie nimi, aadress, punkt, päevasel ajal, telefoninumber, kuidas sa maksta, ja kui te taotlete raha tagasi või vahetada.

3. Pärast saada tagasi punkt, maksame kliendi juures elemendi hind (välja arvatud postikulud )

4. Iga tagastada või vahetada peaks põhinema tõenditel .Näiteks, saatsime teile ekslikult või ei saada oma kaupa või kahjustatud läbisõidu ajal.

Tagasiside

1. Teie tagasiside on õigus sunnivad meid liikuma, nii et palun võtta paar minutit, et jätta meile positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

2. Kui teil on mingeid küsimusi selle kohta, oma elemendi, palun ärge kõhelge meiega ühendust, me vastame teile hiljemalt 12 töötundi.Tänu miljonit.

Märksõnad:Micropigmentation Salvi, Piiskop Pöörlevad Tattoo, Pöörlev Seade Märgistus, Machin Tattoo, Stand Alaline Meik Masin, Alaline Meik Masin Tattoo, Hiiglaslik Päikese, Tattoo On Veekindel, Artmex V6, Artmex.

Tüüp Tattoo Gun
Ekraan LCD ekraan
Brändi Nimi artmex
Võimsus šveitsi mootor
Funktsioon PMU&MTS
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise ce
Kiirus 10 taseme kiirus
Päritolu CN(Päritolu)
Kiirus Tase 11 Tasandil
Mudeli Number V9-1
Nõela pikkus 0-3.0 mm
Relva Tüüp elektriline
Materjal Plast

Kirjutage arvutus!

UUTE Kulmude moodustavad Komplektid Huuled/ Rootor Mootor Tattoo Masina Komplekt Alaline Meik Tätoveering Masin Pen Micropigmentation Seade

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted