1/4" Varre 45 Kraadi Lukk Mitra Ruuteri Bits Puidutöötlemine Volframkarbiid Otstega

€3.77

Saadavus: On laos

m17366

Toote Kirjeldus Kasutage pööratav 45° lukk mitra liimi ühise Ruuteri natuke liituda lauad hinnaga, mis on 90°.Blokeerimise 45° kärped toota väga tugevad liigesed ilma vaeva, et hoida lauad aset kinnitus.Lisaks, see annab ekstra liimimine pinna, mille tulemuseks on äärmiselt tugev ja vastupidav ühine.Kui paigutatud õigesti, natuke lõigatud, nii tükki laos, ilma et reguleerida natuke.Lihtsalt kogum center of the stock keskel natuke.Seejärel lõigatud ühes tükis horisontaalselt ja teine vertikaalselt.Ideaalne kasutamiseks koos 3/4" laos.Kaks flute karbiid eemaldaja & 1/4" 1/2" varre.Tööstuslik Kvaliteet C3 Volfram Karbiid Eemaldaja Tahke Karastatud Terasest Keha Anti-Altkäemaksu Disain Build-Up Vastupidav Kate Rahulolu Garanteeritud

Pakend & Shipping

Pakend

1. Esiteks wrap paber-või PP film,siis pannakse plastikust kasti või paberi kasti, lõpuks võetakse karbil või puidust puhul.Standard ekspordi pakend.

Laevandus

1. FedEx/DHL/UPS/TNT proovid,Uksest-ukseni;

2. Õhu teel või Meritsi partii kaupade FCL; Lennujaama/Sadama saamist;

3. Kliendid, täpsustades ekspedeerijate või kaubeldavad laevandus meetodeid;

4. Tarneaeg: 5-10 päeva proove; 7-35 tööpäeva partii kaupa.

Maksetingimused

1. Maksmine: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal,Kaubandus Tagamine;

2. Seoses makse, 30% tagatisraha ja 70% tasakaalu enne sünnitust;

Ettevõtte Info

Henan Youlike Masinad ja Tööriistad CO., Ltd.on tööstuslik puidutöötlemine tööriistade valmistamine Hiina 20 aasta kogemusi vahendeid, kes toodavad ja ekspordivad, Youlike vahendid keskendub kvaliteedi parandamine, tehnoloogia edeneb ja üksused ja masinad innovatsiooni.

Et rahuldada worldwidely, kõik esemed on valmistatud vastavalt ISO9001: 2000 süsteem.Selleks et teha toodete parima kvaliteedi, CNC masinad kasutavad tootmise protsesse iga punkt samm-sammult.Iga biti kontrollitakse rangelt enne laeva välja.

Sa võid alati loota kvaliteet-tööriistad ja teenuse meile!

Näitus

Henan Youlike Masinad ja Tööriistad CO., Ltd.on professionaalne eksportija ja meie eksporditurg on koduturul,Lääne-Euroopas,Põhja-Ameerikas,Ida-Euroopas ja nii edasi.

KKK

KKK

1. küsimus: Milline on Garantii volframkarbiid tooteid ?

A1: Me ise suure täpsusega liigitamise masin, et kontrollida geomeetria mõõtmed ja kohaldada ultra peen tera suurus substraat kaetud suure jõudlusega katted, et tagada elu meie tooted, mida saab rahuldada kõik töökorras.Kui mis tahes kvaliteediga seotud probleeme meie poolel toimunud selle aja jooksul , võtame kohta laevanduse kulud ja asendamine.

2. küsimus: Kas te annate tasuta proove?

A2: Jah, tavaliselt pakume tasuta proove tingimusel, lasti maksab klient.

3. küsimus: Mis on sinu miinimum, et nõue?

A3: Me näitavad, MOQ iga kirje tsitaat lehel.Me võtame valimi ja kohtumenetluse korra.Kui kogus ühe punkti ei jõua PAK, hind peaks olema proovi hinna.

4. küsimus: Mis on tarneaeg oma tooteid?

A4: See sõltub varude kättesaadavus.Kui esemed on vaja tellida, tarneaeg oleks alates 8 tööpäeva, kuid kui seda ei tarneaeg oleks umbes 20 tööpäeva.

Küsimus 5: kas sa tootmine karbiid Erilise kujuga tooteid?

A5: Jah, me saame.Me ei saa toota nii standard end mills ja spetsiaalseid tööriistu.Me võime muuta neid vastavalt oma joonised ja näidised.

K6: kas mul Võib olla, et minu töö ajakava ?

A6: Jah, me saadame töö ajakava teie tellimust iga nädal.Me kontrollida ja testida kõiki kaupu juhul kahjustab ja puuduvaid osi enne saatmist.Üksikasjaliku ülevaatuse pilte, et teile saadetakse teie kinnitust enne sünnitust.

Meie Teenused

Miks valida meid ?

1. Me oleme Integratsiooni Tööstuse ja Kaubanduse, tootmise volfram karbiid seeria toode,Lai tootevalik, Parim tootmise võime, Parim kvaliteedi kontroll, Parim Teenindus, Konkurentsivõimeline hind;

2. 100% QC kontrolli enne saatmist;

3.Tagasisidet 24 tunni jooksul ja Hea inglise Teatis;

4.Hea koolitus ekspordi müük võib anda professionaalset soovitust toote kohta;

5.Kohandatud tegemine vastavalt oma joonistuspaberid;

6.Nõus uuringus, et ja väike selleks;

7.Nõustun kõigi maksetingimused T/T, L/C, western union, Paypal,Kaubandus Tagamine,jne.;

8.Pakuvad tasuta proove tingimusel, prahiraha makstud kliendi poolt;

9.Küsitlus Email toodete kasutamine on saadetud õigeaegselt, et kuulata teie tagasisidet,meie eesmärk on nad püüavad teha iga klient on rahul ja me mõlemad pooled WIN-WIN!

Teie tagasiside on meie parimad au, palun ärge kartke anda meile oma väärtuslikku tagasisidet ja me ei lase sul tunda end kindlamalt, et meie firma ja toodete kohta.

Märksõnad:Arc Kristall, Palli Nina Cnc, Trill Bitti Puit, 45 Kraadi Lukk, Natuke Ruuter, WNMG, Mill Tööriist, 3d Cnc Ruuteri, Varrukateta Top Naised, Cnc Cutter Metallist.

Taotlus Puidust Tisleri -
Kogupikkus 1-3/8"
Läbimõõt 1/4"
Mudeli Number 110421
Tüüp Kumer Mill
Tooraine Karbiid Otstega
Brändi Nimi youlike vahendid
värv Kollane
Pakkimine 1tk/ plastic Box
Proov Proovi Saadaval*
Materjal Volframkarbiid, TCT Karbiid
Sertifitseerimine PUUDUB
Toote nimetus 45 Kraadi Lukk Mitra Ruuteri Bitti
Varre Läbimõõt 12,7 mm(1/2") 6.35 mm(1/4")
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

1/4" Varre 45 Kraadi Lukk Mitra Ruuteri Bits Puidutöötlemine Volframkarbiid Otstega

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted