Armas Ükssarvik Muster Kids Room Vikerkaar Värviline Vaip Haldjas Ala Vaibad, Pehme Anti-slip Suured Vaibad Matid elutuba Decor

€6.36

Saadavus: On laos

m17633

Armas Ükssarvik Muster Kids Room Vikerkaar Värviline Vaip Haldjas Ala Vaibad, Pehme Anti-slip Vaipa Matt elutoast Teenetemärgi I tem Nimi: Vaip, Materjal: 100% Polüester Kiud Suurus: Nagu allpool näidatud Pakett Sisaldab :1*Vaip Kord, mida Kohaldatakse: Esik; Sissepääs; Uks; Väljas; elutuba; Lobitöö; Köök; Ding tuba; Salong; Magamistuba; Öö; Koridori, jne.Toote eelis: (1) kangas tundub pehme ja mugav, hea hingavus ja anti-staatiline. (2) Kerge puhastada, võib pesta otse pesemine masinaga või käsitsi, ilma pleegib. (3) Keskkonnasõbralik trükkimine ja värvimine, puudub lõhn, ei ole kahjulikke aineid. (4) Püsiv ja vastupidav, ei tee haiget põranda, ja kestab kauem.Palun Pea Meeles: 1. Me saame kohandada mis tahes muster ja suurus, mida vajate, kui teil on vaja, palun võtke ühendust klienditeenindusega. 2.Tooted peavad kokkuklapitavad tarnimist, seal on kokkuklapitavad märgid,mitte kvaliteedi küsimus ,palun olla kindel, et kasutada matid. 3.Manual mõõtmise suurusest palun lubage 1cm -5cm viga. 4.Tulemusena tootepartii, valguse intensiivsus fotograafia mõju on värvi erinevus.

Laevandus

Kaup Hiinast, kohandatud tooteid ,tuleb töötlemine tarneaeg võtab aega umbes 7-15 päeva.Kuid seal on delay ajal õitseb aeg logistika.Aga ärge muretsege, see valmib 15 päeva jooksul.Enamik meie üksused on valmis ja saadetakse välja hiljemalt 5 tööpäeva jooksul.See wil võtavad umbes 10-20 tööpäeva eceive oma punkt.Siiski, mõnikord on ka erandeid ja see võiks olla lühem või pikem.Kui mingeid küsimusi tekkida tellimuse või muutmist, kui kaua see võtab, et jõuda teid teavitatakse e-posti või Moobo.ee kirja kohe .

Tagastamine ja Vahetamine

Võtame tagasi ja raha tagasi, kui seal on kõik kvaliteedi ja muude probleemide eest saadud punkte.Palun võtke meiega ühendust, et lahendada probleemi, kui seal on viga, oma toote või teile saadetakse vale toode,me rohkem kui hea meel, et aidata teil lahendada probleemi.

Tagasiside

Teie positiivne ja selline tagasiside on väga oluline oma teenust Moobo.ee, saame teada, et te olete saanud teie tellimuse ka tingimus ja õnnelik kirje teie 4 või 5 tärni tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust kui teil on kahtlus, et ega objekti saadud pärast, me teeme oma parima, et pakkuda teile parim lahendus oma ostu kogemus.Meil on väga hinnatud oma koostöö ja lahkust!

Märksõnad:Vaakum Vaip Lapsed, Tool Tuba, Lahe Tiro Looder, Plakat Ola, Beebi Tuba ükssarvik, Meik Vikerkaar Lapsed, Decor Korea, Beebi Magamistoas Vaip, Kaheksajalg Roosa, Vaip Vikerkaar.

Technics Masin Tehtud
Materjal 100% Polüester
Transpordiliikide müük 1TK
Koht Salong
Disain Kilim
Pesta Stiil Mehaaniline Pesta
Teenetemärgi Stiil Tänapäeva Põhjamaade
Kuju Ristkülik
Muster Tüüp Peace
Mudeli Number Vaibad-OLA-Unicorn02
Stiil Jaapani ja korea
Kasutamine Kaubandus

Kirjutage arvutus!

Armas Ükssarvik Muster Kids Room Vikerkaar Värviline Vaip Haldjas Ala Vaibad, Pehme Anti-slip Suured Vaibad Matid elutuba Decor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted