613 Blond Kimbud Koos Eesmise Brasiilia Keha Laine Kimbud Koos Eesmise Blond Lace Eesmise Sulgemise Kimbud 30inch Remy

€63.38

Saadavus: On laos

m178495

613 Blond Kimbud Koos Eesmise Brasiilia Keha Laine Kimbud Koos Eesmise Blond Lace Eesmise Sulgemise Kimbud 30inch Remy

1. Q: Miks on mu juuste pikendamine saada sassis?

A: 1)Oma juuste pikendamine sasipundar tõttu kuivaks, õli, mustuse hoonestatud, soolase vee, kloori ja ei kammimine(lai hammas kamm) välja oma juuksed iga päev

2) veenduge, et pesu seisukorras juukseid vähemalt kord nädalas, kaks korda nädalas on parem.Kasutada oliiviõli niisutage seda sujuvalt või konsulteerige oma stilist rohkem abi.

2. Q: kas ma saan värvi juuksed?Mida ma peaksin pöörama tähelepanu?

A: Kõik meie juuksed võivad olla värvitud värvi soovite, välja arvatud juhul, #613, kuid teil on vaja seda teha professionaalselt, et saada täpselt selle värvi kahjustamata juuksed.Nagu virgin juuksed on kergesti kuiv pärast, jättes juuksed doonor, nii et don' t värvi või restyle juuksed liiga tihti, see kahjustab juukseid halvasti.

3. Q: Miks mu juuksed lahti muster pärast pesemist?

A: Laineline/lokkis juuksed olid tehtud aur, ilma kemikaalide, nii et tekstuur on olla leebemad pärast pesemist.Pls lahkelt mõista, et me teeme seda selleks, et säilitada juuste jaoks elu ja hoida oma loomulikku olekusse.Saate restyle juuksed saada erilist stiili.

4. Q: Miks ei hallid juuksed olemas mu juuksed liit?

A: Virgin mitte-värvitud juuksed on paar juppi hallid juuksed või katkisi sees on' s normaalne ja see ei ole kvaliteedi probleem.

Tavaliselt me koguda juuksed hoolikalt tootmise käigus, kuid me saame t tagatis-100%o nr hallid juuksed või katkisi.palun aru saada ja korja paar juppi välja ise.Tänan sind nii väga teie mõistmist.

5. Q: Kui kaua juuksed viimati?

A: Meie juuksed võivad kesta väga pikka aega sõltuvalt sellest, kuidas te seda säilitada.Mõned klienditeeninduse seda väga hästi ja kasutavad seda rohkem kui 12 kuud.Kohtle seda nagu teie enda juuksed ja võtab väga head hoolt, et see kestaks kauem.

Märksõnad:Silt Juuksed, Halo Mänguasi, Juustest Bundlls, Nukk Koletis, 72 Tolline Kimbud, Brasiilia Keha Laine Vee Kimbud, Halo Mega Construx, 30 Tolli Kimbud Palju, Mylike Keha Laine, Kaotab Juustest Kimbud.

Pikim Juuste Osa >=5%
Saab Permed Jah
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Keemiline Töötlemine Pleegitamine
Pakend 3 tk Koelõngaga & 1 tk Sulgemine
Päritolu CN(Päritolu)
Sobiv Suremas Värvid Kõik Värvid
Materjal Hinne Remy Juuksed
Tekstuur Keha Laine
Brändi Nimi MyDiva

Kirjutage arvutus!

613 Blond Kimbud Koos Eesmise Brasiilia Keha Laine Kimbud Koos Eesmise Blond Lace Eesmise Sulgemise Kimbud 30inch Remy

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted