LEBO TV kapp valge ja LOOMULIK värv AEKIT odav elutoa mööbel

€100.87

Saadavus: On laos

m179909

Mööbel vastavalt TV LEBO valge ja LOOMULIK värv

AEKIT-MUEBLES IN KOMPLEKT

Mööbel ja TV laud alusel Lebo, täiuslik oma elutuba, söögituba, või mis tahes ruumi, kus soovite installida TV, näiteks elutoas või mõnes mängutuba jaoks Pekes maja.

See mööbel on väikeste ja suurte samal ajal, kuna see võtab vähe ruumi, kuid see on hea võime säilitada kõike, mida sa tahad.

Hubane mööbel on viimistletud kõrge kvaliteedi melamiin valge värv, sära ja naturaalsest puidust, lõhe ja uks kahe laia lüngad, sobivus salvestada tüüpiline TV tarvikud: DVD, konsoolid, helitehnika.Ökonoomne ja funktsionaalsed, et teile meeldib see!Pikkus: Kõrge 48 cm, Laius 204 cm Sügav 42 cm.

Riigi kogutoodangust.

Need on mööbli paigaldus komplekt, mis sisaldab kasutusjuhendit ja kõvajoodisjootmismaterjalid.

TOOTE SISU

Sisaldab mööbli lahti.

See sisaldab kõiki riistvara, nende osad ja juhised täiuslik koost.

See ei hõlma dekoratiivse või elektrooniliste toodete näidatud foto.

GARANTII 2 Aastat.

Müügijärgne teenindus: kui kõik kahjustatud osad saabuvad; te peate ühendust meie klienditeenindusega jooksul ja 72 tundi te olete uus osa maja juures tasuta.

VORM TOODE

See toode on kasutatud KOMPLEKT vormi ning on kiire ja lihtne paigaldada.

Kogu meie mööbel on kaasas selge paigaldusjuhendit ja kõik osad vaja paigaldada neid.

Mount EI sisalda

* See on väga oluline, et teil vaadata mõõtmised kohaletoimetamise aadress juurdepääs (lift, trepid, uksed, jne.), tagama, et pakendite jõuavad paigaldus kohapeal.

* Korrektse paigaldamise mööbel ja võimalikud erinevused mõõtmised, toetuse kõikumine +/- 10 cm, kõrgus artikli tagada oma koha sihtkoht

TINGIMUSED

Kauba tehakse jalgsi tänaval.

Https://www.aekit.es/es/ ei võta endale mis tahes täiendava kulu, ei vastuta üleslaadimine kauba kliendi maja ega ta võtta endale vastutust mis tahes rikkumine purunemise paigaldus või elektrilöögi või halb juhitavus.

Mööbli vedu ja kättetoimetamine ei kuulu Assamblee mööbel.Assamblee artiklite olemasolu vähemalt kaks inimest ja minimaalne teadmiste kokkupanek, mööbli ja/või DIY.

Garantii https://www.aekit.es/es/ pakkumisi läbi oma pärast-müüki teenust hõlmab 2 aastat.Ees mingit defekti esinemissagedus valmistatud (defektne osa Päritolu toodab, puudub igasugune töö-või riistvara, jne.) AEKIT.Et saada asendamine osa või osad otse kliendile või lõpptarbija, ei kulu.

Transpordi murda juhtudest tuleb teavitada, Enne kui 24 tundi Pärast selle üleandmist.Kui klient saab kahju, pakendi ja/või tootega on vaja märkida kohaletoimetamise käigukanginupp vedaja nähtava kahju, et toode ja märk" MITTE NÕUETELE vastav" .AEKIT.et nr transpordi esinemissagedus, mis ei ole korrektselt kajastatud tarne albarán tuleb tasuda vedajale.

Mingit tulu, mida eriarvamusele See on täiendav kulu, et klient on arve saatmise ja tagastamise kulud ( Vaata maksumus sõltuvalt tootest ).Tulu eriarvamusele toodete halvas seisukorras või manipuleeritud kliendi poolt ei aktsepteerita.Toode peab olema originaalpakendis heas seisukorras.

Nägu tahes esinemissagedust, on meil vaja järgmisi andmeid selleks, et alustada menetlust:

Esinemissageduse Transport:

• Märk NÕUETELE mittevastava vedaja albaran peale kauba üleandmist.

• Pakendi foto juures kauba kättesaamist (ärge avage kast)

• Lühike selgitus, probleemi

VAIKIMISI VALMISTATUD

• Foto defektsed osad

• Lühike selgitus, probleemi

• Osa number mõjutatud (vt paigaldusjuhendit)

• Kvaliteedi Kontroll number (vt garantii)

Märksõnad:Elu-tv, Mööbel, Hith Tv, Mööbel, Mööbel, Tv Tüdruk, Tv, Mööbel Classic, Seina Mööbel, Tv, Kaardus Tv, Mööbel, Olemas Tv, Mööbel, Kleebis Mööbel, Tv, Tv, Mööbel Tööstus, Mööbel, Tv Suured.

Brändi Nimi AEKIT

Kirjutage arvutus!

LEBO TV kapp valge ja LOOMULIK värv AEKIT odav elutoa mööbel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted