5D DIY Diamond Maali Paat vees Diamond Tikandid ristpistes Rhinestone Mosaiik Maal Täielik Puuri Ruudu Teemant

€5.80

Saadavus: On laos

m18815

Nõuanded : Seal on palju väga odav müüjad, palun ärge võrrelge neid Miaodu.Meil on tööstusharu liider.Tikand valmis pilt on iseenesestmõistetav.Me kõik teame, et viimistlus teemant värvimine ei ole lihtne, nii et me siiralt loodan, et sa võid osta, mida sa tõesti tahad.Kui te pimesi järgida odav, palun pöörama tähelepanu suurus.Mida me müüme, ei ole ainult toode, vaid meie garantii te käsitsi.Tänan teid väga!Tegelik mõju toode võib erineda pildil ekraan, loodan, et saate aru.

Nimi : 5D DIY Diamond Maali Paat vees Diamond Tikandid ristpistes Rhinestone Mosaiik Maal Täielik Puuri Ruudu Diamond Rakendus : kodu/pere mängud/hotel/kontori kaunistamiseks & kingitus Puuri Pindala :osaliselt cube diamond tikandid Läbimõõt diamond : 2,5 mm Umbes teemant kogus : 30% rohkem kogus teemant, absoluutne piisavalt

Eelis :Miaodu diamond maali tehase 10 aastat, parim kvaliteet, madal hind

A.Avage pakk ja võtta välja kõik teemandid.

B. Kinni veidi liimi peal pen.

C. Leia vastas teemandid kasutades kontroll-loend tikitud küljel lõuend.

D. Lift teemandid puurida pen.

E. Panna teemandid peale õige koht märgitud, lõuend.

F. Vajutage viimistletud osa,veenduge, et see on tugevalt kinnitatud.

G. Rulli valmis maali ja nägu välja esi-par.

H. Pärast viimistlus,saate kasutada sobivat raami raami ja riputa seinale.Miaodu kasutab erinevaid toote ohutuse pakendite, valida ohutum viis logistika ja transpordi nii, et teie tooted jõuavad oma käed turvalisem. 1.Me laev poolt Moobo.ee Standard Shipping Moobo.ee Premium Shipping, Hiina Posti Tähitud lennuposti ja DHL. 2.Sõbrad venemaa Föderatsiooni vaja esitada Pass Teavet, kui saata Moobo.ee Premium Shipping, SPSR ja Pony Express. (Süsteem meenutab teile automaatselt.) 3.Kui te ei saa oma maatüki pärast 30 päeva, saame raha tagasi, kui sa tahad.Me oleme tehase spetsialiseerunud tootmise ja müügiga diamond maalid rohkem kui 10 aastat.Meie tootmise kogemus ja kliendi vastutus on meie omadused.Me oleme pidevalt jälitavad kvaliteetsed tooted ja hinnad madalamad.Ei saa me garanteerime, et meie tooted on madalaim tööstuses, kuid nad peavad olema parim kvaliteet ja parim teenindus.Toetame hulgi kogustes erinevaid tooteid. 1. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Ja me vastame 24 tundi, välja arvatud nädalavahetustel. 2. Kui mingeid probleeme on, siis palun ärge muretsege.Te võite meiega esmalt.Lubame, me püüdma kõik, mis võimalik, et aidata teil. 3. Juhime tähelepanu, et aja erinevus meie vahel.Me töötame Hiina. 4. Kui sulle meeldivad meie tooted, siis ärge kartke, et anda meile 5 tärni.Kui mingil põhjusel te ei ole rahul,palun otseselt ei jäta negatiivset tagasisidet, lihtsalt võtke meiega ühendust, me püüame oma parima, et sa rahul.Aeg Tabelis on oma Töö aeg.

Time Zone

Tööaeg

Pekingi Aeg

08:30-17:30

Moskva Aeg

03:30-12:30

USA Vaikse ookeani Aeg.

17:30-02:30

Hollandi Aeg

02:30-11:30

Märksõnad:Diamond Maali Jack Skelington, 5d Diy Diamond Jõulud, Kollane Plii, Diamants Maali Jack Daniels, 5d Diy Diamond Maali Laeva, 5d Diamond Maali Reisilaev, 5d Teemant Värvi, Diamond Tikandid Vesi, Aqua Mosaiik, Juua Käepide.

Raam No
Kasutamine Maalid
Kleepides Ala Täielik
Vorm Kolmemõõtmelise
Teemant Kuju Ruut
Muster Tüüp scenic
Stiil Kaasaegne
Brändi Nimi MIAODU
Komplekt Tüüp Jah
Väline Pakend PABERKOTT
Värvide arv Üle 45
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Vaik

Kirjutage arvutus!

5D DIY Diamond Maali Paat vees Diamond Tikandid ristpistes Rhinestone Mosaiik Maal Täielik Puuri Ruudu Teemant

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted