Kaasaskantav CD-Mängija koos Bluetooth-Seina Monteeritavuse FM-Raadio Sisseehitatud HiFi Kõlarid koos puldiga Sünnieelne haridus

€37.70

Saadavus: On laos

m19250

5 IN 1 FUNKTSIOON:

1) Kaasaskantav CD-Mängija

2) FM Raadio

3) Bluetooth HiFi Speaker

4) Mini Kodu Boombox

5) USB Flash Drive-Mängija.

Te saate mängida oma lemmik muusikat isik/studio/massaaž/jooga/vabaaja aega, või lihtsalt kasutada seda kui raadio panna kohalikud uudised.UNIKAALNE & LOOMINGULINE DISAIN: Seinale paigaldatud ja loominguline pullswitch disain, kaasas seinale paigaldatud plaat, seista ja 2,45 m pikk toitejuhe, lihtne paigaldada seinale, et säästa ruumi.

CD-Mängija, kaasas ka kompaktne seista, võib olla paigutatud elutuba, köök, mängutuba, söögituba, magamistuba, kohvik ja kus iganes soovite.

BLUETOOTH-MUUSIKA MÄNGIJA:

1) Bluetooth 4.2 ühenduvus vahemikus, see võib muutuda, näiteks Bluetooth-kõlar, samal ajal kui tema sisseehitatud Bluetooth-vastuvõtja ühendub Bluetooth-toega seadmeid, nagu näiteks mobiiltelefon/tablett/MP3/MP4.LAI ÜHILDUVUS:1) Toetab CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA, igasuguseid Cd kiusame tasuta.

2) SISSEEHITATUD BLUETOOTH ühendab Bluetooth-toega seadmeid nagu Mobile/Tablett.

3) AUX in/out ja 3,5 mm Heli sisend pesa: sobib kõigile kuuldav seadmed.

4) Kaugjuhtimispult: toetab vahemaa on 5 meetrit.

5) USB-port: toetab USB flash.See on 5 in 1 funktsioon: CD-mängija, raadio, Bluetooth kõlar, toetab USB flash drive sisend ja AUX sisend.Ebatavaline on off lüliti aktiveerimine, tõmmates USB juhe, nagu tõmmake lüliti.

Odav ning mitmekülgne.Remote on lihtne kasutada, raadio lihtsalt ühte nuppu, et leida station.See on Bluetooth kui ka USB - ..nii saab seda kasutada igasuguste kui meedia.Seina monteeritavuse või saate kasutada stand, mis kaasas on.Sa armastad projekteerimise, kuidas saate paigutada CD-mängija seinale ja lihtsalt paigalda cd, ilma et avada kõik katted või midagi.See on stiilne, ühildub enamiku meedia sisendid, kaasaskantav ja lõbus kasutada.

Muusikat saab mängida läbi telefoni või laulud, mis on salvestatud USB-pulk või muud andmekandjad, mille saab ühendada Bluetooth-ühenduse kaudu või theaux jack.

Heli kvaliteet on suurepärane ja on suurepärane kingitus iga melomaan.

Mitu Paigaldamise Võimalus

Kaasas Seinale paigaldatud Kit & Seista,paigaldada seinale, seista laual/laua-või asukoha alusel kapp korter.Sa võid seda kasutada, köök, vannituba, in elutuba

Kõlab Fantastiline

Sisseehitatud HIFI mikrokiip ja 2 tulemuslikkuse hea kõlarid, tuues sile ja loomulikult heli teile.

Kasutada Laialdaselt

Seda saab kasutada komplekt tuju isik, jõusaal & tantsustuudio, jooga/massaaži või magamaminekut kuulata muusikat,lugeda audio raamatuid, Cd-sid,sünnieelne haridus/antenatal koolitus,laps laguage õppimine jne.

Raadio sagedus: 87.5 KHZ-108.0 MHZ

Esineja: 45mm*2

Hinnatud Takistus: 4 Oom

Kõlari väljund: 5W*2

Toide: AC100V-220V,50HZ/60HZ

Värv: valge

Materjal: ABS

suurus: 210*210*39mm

Pakendi Sisu:

1 * CD-mängija

1 * USB Kaabel

1 * Kaugjuhtimispult

1 * Seina-mount kit

1 * Seina-mount plaat

1 * laualaadija

Märkus: selleks, et tagada normaalne töö toote, toide on vaja kasutada 5V/2A.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Kodus Raadio Koos Cd, Cd, Cd-mängija, Cd-mängija Wall Mount, Fm-seina, Fi Sacd Mängija, Bluetooth Kõlar, Alba Kaasaskantav Cd-raadio-kassettpleier, Pesa Raadio, Kaasaskantav Raadio Cd-post.

Kaugjuhtimispult Jah
Mudeli Number CD Pleier FM Raadio
Pakett Jah
kõlar Jah
Tüüp Kodu
Liidese Tüüp USB
Mõõtmed (L X K X S) 210mmX210mmX39mm
Taasesitus Formaadid CD - /MP3 - /WMA-vormingus
Brändi Nimi mycntec

Kirjutage arvutus!

Kaasaskantav CD-Mängija koos Bluetooth-Seina Monteeritavuse FM-Raadio Sisseehitatud HiFi Kõlarid koos puldiga Sünnieelne haridus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted