Jõulud Reindee Seina Vaip, Loomad, Seina Tapeedid Kunst, Linnud, metskitsed said Hipi Bedspread Lehed Kodu Poole Teenetemärgi 150cmx215cm

€11.18

Saadavus: On laos

m21721

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi seda teh kättesaamise kuupäeva.Kui esemed on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis on see c onsidered kasutada ja me ei issure tagastamise või asendamise teile.Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2.Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number,konkreetsed reasion tagasi,ja teie tellimus ID.

3.Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt see esialgse tingimuse ja pakendi kõik osad ja tarvikud kaasas,Pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.Või võite valida, kas vahetada.

4.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui tooteid ei reklaamitud.

Märksõnad:Riie Vaip, Fantaasia Vaip, Asus Zenfone Live Zb501kl Puutetundlik Ekraan, Flamingo Vaip, Gobelin, Hirv Vaip, Põhjamaade Vaip, Coolpix Objektiiv, Lille Vaip, Tapestri Seina.

Tasuta Kohaletoimetamine nõus
Disain AUBUSSONI
Mudeli Number TPDR1-M
Stiil Tavaline
Raam No
Suurus 150cm x 215cm
Vaipade Müük by töö
Technics Kootud
Originaal Valmistatud Hiinas
Brändi Nimi simba deco
Kuju Ristkülik
Puhastus Tüüp Masinaga Pestav
muster Lindude ja Hirv
Seina Tapeedid Kunst Seina vaip
Drop shipping nõus
Kaal 325g
Muster Tüüp Loomade
Materjal 100% Polüester
Bedspread leht Jõuluehe
värv Beež

Kirjutage arvutus!

Jõulud Reindee Seina Vaip, Loomad, Seina Tapeedid Kunst, Linnud, metskitsed said Hipi Bedspread Lehed Kodu Poole Teenetemärgi 150cmx215cm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted