Kaasaegne Pinnale paigaldatud Jälgida Tuled disain led Lambid Magnet Raudtee Lae Süsteemi elutuba Track Valgustus Kohapeal Raudtee Tähelepanu keskpunktis

€27.56

Saadavus: On laos

m23620

Uue põlvkonna magnet track valgustus süsteem

1. Kvaliteetne alumiiniumist profiil track ühendab vasest juhtmed ja magnetriba. 2. Segmenteeritud rööpad saab ühendada mitu kuju, sobib mitut liiki majad. 3. Stabiilne juht, sisend pinge 220V, 110V, ohutu väljund pinge 48V. 4. Erinevaid magnetic base kohtvalgustid, lihtne paigaldada, pööratav ja mööbel. 5. Tasuta projekteerimis -, konsultatsiooni-ja konstruktsiooni joonised on olemas.

Kallid sõbrad

Kui olete huvitatud see lamp, palun koguda kupongi ja tellida.Kui teil on küsimusi või erisoove, palun võtke ühendust müüja kaudu sõnumside teenuse kaudu või WhatsApp +8618512460726. Meil on tellitud kindlustus kõikide toodete puhul, mõnes riigis saab alustada tasuta tagastamise ilma põhjuseta 15 päeva jooksul pärast saamist pakett - "Tasuta toetuse".Teeme oma parima, et lahendada ebameeldiv, et vältida avamine vaidlus teil.Meil on Paypal konto ja Sberbank, kui te ei ole rahul meie teenustega, oleme valmis pakkuma hüvitist.Loodame, et asi on edendada sõprust.Palun järgige ja saad kupongi nüüd!

Märksõnad:ülesanne Tuled, Riputada Lamp, Kaunis Tapeet, Pilt Seinavalgustid, Led Lamp, Lamparas Techo, Luksuslik Disain, Lamp, Mi Track Valgustus, Led Kruvi.

Taotluse Quote [email protected]
Toote Tüüp track valgustus
Kasutamine Tööstus
On Pirnid Komplektis Jah
Sertifitseerimine CCC
On Hämardatav No
Garantii 3 aastat
Brändi Nimi Nevski
Mudeli Number N-Magnet-27S
Toite Allikas AC
TULED kohapeal jälgida tuled
lmap Tulvaprožektor
Stiil Kaasaegne
Pinge 220V
kerge anti-fog light baarid
Aluse Tüüp Kiil
Võimsus 100W-350W
Päritolu CN(Päritolu)
Valgusallikas LED-Lambid

Kirjutage arvutus!

Kaasaegne Pinnale paigaldatud Jälgida Tuled disain led Lambid Magnet Raudtee Lae Süsteemi elutuba Track Valgustus Kohapeal Raudtee Tähelepanu keskpunktis

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted