Lapsed, Lapsed, Beebi Magamistoas Öö Valguses Projektor LED Teenetemärgi Pöörlev Täht Lamp Galaxy Projektor Uus Aasta Festival Kingitus

€17.45

Saadavus: On laos

m2425

Projektori Valguse Lapsed Toas --- Öö valgust projektor on lahe sul panna universum tagasi koju oma lastele, et vaadata, kuu ja täht lendavad ringi oma toas, et rahuldada oma uudishimu universaalne astronoomiline teadus.Ja ka fantastiline atmosfäär saate suunata oma lapse tähelepanu, nii, et võib magama iseseisvalt.

Kolm Tööpäeva Režiimid --- A-Režiim: Volitused valguse Sisse ja Välja.Mode B: Tsüklit läbi värvi valikud ja pöörded sinine / lilla tähti üle kollaseks.C-režiim: lüliti Pööramine (rotate või ei pööra).See võib olla powered by 4 x AAA patareiga (Ei ole Komplektis) või USB-kaabli abil.

Täiuslik Kingitusi --- Ehitatud eemaldatav valge kuppel, võite teha seda öösel valgust või on romantiline prognoos näitab, kuu ja täht.Ideaalne kaunistus pulm, sünnipäev, peod, kodust, magamistuba, laste tuba.

Särav Täht Projektor --- laps on hüpnotiseeritud, mille pöörlemine galaxy ja tunne, mugavust projekteerimine tuled.Helendav ja värvilised LED tuled luua rahulik õhkkond, oma laste tuba, andes neile hea magada see laps tuli projektori kohta ülemmäära.

Kõrge Kvaliteet --- Me kasutame parimaid materjale ja konstruktsioone, et anda teile ja teie lastele tasakaalustamata kogemused.

Märksõnad:Maja Led Projektor, Projektor Star, 72w Led, Kinnas Laser, Taevas Tähine, Strobo Pirn, Baar-dj, Led Väljas, Projektor Taevas, Planetaarium.

Mudeli Number YD018
Sündmus Emadepäev
Arv, Tk 1tk
Kuma Varud Tüüp Muud Kuma Rekvisiidid
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Lapsed, Lapsed, Beebi Magamistoas Öö Valguses Projektor LED Teenetemärgi Pöörlev Täht Lamp Galaxy Projektor Uus Aasta Festival Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted