Seicane Universaalne 2GB RAM Auto Multimeedia mängija TOYOTA COROLLA Camry Land Cruiser HILUX PRADO 2din Android 8.1 Raadio GPS

€61.76

Saadavus: On laos

m26581

Seicane Universaalne 2GB RAM Auto Multimeedia mängija TOYOTA COROLLA Camry Land Cruiser HILUX PRADO 2din Android 8.1 Raadio GPS

Järgmised autod mis ta teeb koostööd oma viide: Toyota 86 FT86 GT86 2012-2019 Subaru BRZ 2012-2016 Scion FR-S 2012-2019

Ülevaade

· 3G&WiFi/App download/3D Navigation/Raadio Tuuner/Bluetooth/Dual Zone/ File Management/HD 1080P Video/Rool Kontrolli/Peegel Link/OBD2/DVR/Backup kaamera/MP3/AUX/USB/SD jne.

Konfiguratsioon

· OS: Intelligentne puhas Android 8.1 operatsiooni süsteemi.

· CPU: Kõrge kvaliteediga MT8227L Quad-core 1. 3-1.5 GHz Cortex-A7 protsessor, mille suur jõudlus

· GPU: koos Mali-600MP4 Quad-core GPU

· Kõvaketas: 32 GB Flash INand

· RAM: 2GB DDR3 Samsung

· Ekraan: multi-touch ekraani ja tõrgeteta toimimine, kõrge tundlikkus ja rikkalik suhtlemist parema ülevaate oma tee ees.

· UI: peen ja kasutaja-sõbralik kasutajaliides, saate määrata kõik oma lemmik rakenduse ikoonid nagu otsetee peamenüü ja määratud positsiooni ikoonid vastavalt oma eelistustele.

Omadused

· Kiire 3G&WiFi Internet : süsteem toetab surfing internet läbi 3G või WiFi.Tegemist on WiFi moodul.Saate teha Google ' i otsingu teedel kiire otsing, mängida online-mänge, vaadata videod, alla laadida online andmeid ja vaadata e-kirju, ühendades kõik WiFi-levialas või 3g internet.

· Rakenduse allalaadimine: See asendab oma tehase raadio koos android põhinevat süsteemi väga kasuliku ja extendibility.Saate alla laadida kõik rakendused android market juurdepääsu mängud, Skype, MSN, YouTube, twitter, E-Raamat, Gmail jne.See süsteem toetab ka paigaldamise või eemaldamise apps RAM või SD soovi.

· 3D Navigatsioonisüsteem: auto stereo on varustatud kogu maailmas reaalajas navigeerimise funktsiooni suure täpsusega.Praeguse asukoht, kiirus, läbisõidu, maamärgi hoone ekraan, 3D street view sihtkoha otsing ja turn-by-turn hääle suunas, see on teie road ideaalne kaaslane.Dual zone funktsioon, muusikat raadio/audio-video/DVD/TV jne saab mängida taga stseeni all GPS-režiimis ja see lülitub GPS hääl automaatselt.

· Raadio Tuuner: Koos 6851 radiochip,b uilt-in tugev digitaalne AM/FM raadio tuuner, see auto A/V süsteemi funktsioone otsing raadiojaamade automaatne, käsitsi ja salvestades protsessi.

· Bluetooth: See versiooniuuendusi oma auto MT6625N_QFN40 Bluetooth moodul käed-vabad kõnede ja muusika voogedastuse.Koos helinad ja hääl tulevad läbi auto kõlarite, saate helistada, vasta, keeldu ja telefonihelina võtmata käsi maha rool.Oma telefoniraamatu funktsioon võimaldab teil otsida kontakte otse suurelt ekraanilt, pea üksus.Võime oja oma lemmik lugusid juhtmevabalt Nutitelefoni, on samuti soovitav.Sisemine mikrofon on lisatud moonutamine-vaba rääkimise.

· Office 'i Tööriistad: Teil on võimalik lugeda ja muuta office' i faile nagu WORD/ EXCEL/ POWERPOINT/ PDF/TXT it-kui teie tahvelarvuti.

· Faili Juhtimine: file browser, saate avada faile, mis vastavad taotlused, otsi faile ja neid hallata.

· HD 1080P video: HD 1080P video taasesitus toetab see auto DVD-mängija.

· AUX-in: See funktsioon on mõeldud audio -, video-sisend ja väljund väliste seadmete jaoks.

· Rool kontroll : Sinu originaal auto rooli kontroll saab ikka töö pärast paigaldamist.

· IPod/IPhone Laadimine: See multimeedia toetab laadimine iPod/iPhone USB-juhtme kaudu.

· OSD Keeled: 37 liiki OSD keeled pole toetatud, sealhulgas: Traditsiooniline Hiina, Lihtsustatud Hiina, Jaapani ,korea ,araabia ,inglise (Austraalia),inglise (Kanada) ,inglise (uus-Meremaa),inglise (Singapur),inglise (Ühendkuningriik),inglise (Ameerika Ühendriigid) ,Afrikaani, Bahasa Indonesia ,Bahase Melayu ,Saksa(Saksamaa), Saksa(Liechtenstein), Saksa(schweiz), Filipino, Fancais(Belgique), Fancais(Kanada), Fancais(Prantsusmaa),Fancais(Suisse),Itaalia(Itaalia), Itaalia(Svizzera), kiswahili, läti, Ungari,Hollandi, Norra bokmal,Polski, Portugues(Brasiilia), Portugues(portugal), Rumantsch, Slovenčina,Eesti, Rootsi ,Pyccknn.

· Designable Elemente: L ive taustapildid ja W allpapers on eelhäälestatud.Saate määrata iga pilt sulle meeldib, nagu tapeet.Sul on ka võimalus DIY startup pilt ja peamenüü.

· Peegli link : See sünkroniseerib oma mobiiltelefoni planeering läbi WiFi või USB.See tehnoloogia võimaldab teil pääseda oma Nutitelefoni rakendused on üksus, et muusikat ja videoid jne.Android toetab kahesuunalist / iOS toetavad üks-viis.

Märksõnad:Digitaalne Raadio Android, Auto Multimeedia, Toyota Corolla, Juhtmevaba Kõlar, 2 Din Stereo Vastuvõtja, Toyota Hilux, Sulatada 2din Android, 2 Din Android Raadio, 150 Land Cruiser Prado, 2din Android Raadio.

Ekraani Suurus 7"
Max Väline Mälu 32G
Pinge 12V
Sertifitseerimine CE
Läbi Võimu 4*45w
Mudeli Nimetus H5024K-H
Toyota Mudel corolla
OSD-Keel Türgi
Digitaalse Meedia Formaat WMA
Operatsioonisüsteem Android
Erilised Omadused MP3 mängija
Brändi Nimi seicane
Päritolu CN(Päritolu)
Sobiva Sõiduki Tüüp TOYOTA Corolla Universal
Wifi Sisseehitatud
TF/Micro SD Pesa 0
ROM 32G
Varunda Kaamera Tugi
Raadio Tuuner Sisseehitatud
Eripära Toetab Can-Bus
Sõiduki Marki/Mudel TOYOTA
Resolutsioon 1024*600
Toote Suurus 200*100mm
Rooli Wheeel Kontrolli Tugi
Operatsiooni Süsteem Android 8.1
Liides USB
Toote Kaal 2.93kg
Materjali Tüüp Plast
JÄÄR 2G
Din Topelt Din

Kirjutage arvutus!

Seicane Universaalne 2GB RAM Auto Multimeedia mängija TOYOTA COROLLA Camry Land Cruiser HILUX PRADO 2din Android 8.1 Raadio GPS

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted