TBOC puhul Xiaomi Mi 9 Lite [6.39"] - Juhul Jäik Silikoon Madal Kliirens Premium Soft Touch Vooder vastupidav Sees

€6.13

Saadavus: On laos

m2662

Kaitsta oma Nutitelefoni langeb, muhke ja kriimustusi selle vedela silikooniga raske juhtum

Isegi siis, kui teil kasutada oma Nutitelefoni väga hoolikalt, siis on väga oluline, et teil on see, kaitstud kõik korda, et vältida kannatavad tahes liiki kahju, ning te ei pea muretsema midagi.

Andmed vedela silikooniga raske juhtum:

Pehme ja meeldiv puudutada puhul -Elegantne pehme, siidine, pehme, vedel silikoon ja kõva koorega.Pestav, undeformable, sitke, tugev, kerge ja väga vastupidav.Lihtne juurdepääs kõikide nuppude ja portide eemaldamata juhul.Võimaldab traadita laadimine.Kohandatud selleks Nutitelefoni.

Kaitsev microfiber sisemine vooder -sees korpus on kaetud pehme microfiber lapiga, see kaitseb telefoni kriimustuste, ja saab ka ekstra vastupidavuse alates muhke.

MAKSIMAALNE KAITSE -juhul hõlmab tagasi ja servad telefon.Kõik nupud on kaitstud, kui kaetud.Kaamera auk eesmärk on hoida ära objektiivi kriimustuste, kui tasasel pinnal.Kaitsta oma nutitelefoni võimalik muhke või langeb, mis on sageli tingitud kasutamise ajal või transpordi.

Anti-slip ja kriimustuskindel -mitte-tõsta kaas võimaldab täiuslik haare, ja hoidke seade libisemist samal ajal, kui te kasutate seda.See pakub ka suurepärane kaitse muhke ja kriimustusi.

LIHTNE puhastada -Oma matt viimistlus soosib puhastamine, nagu plekid saab kergelt puhastada niiske lapiga.

Nüüd vajuta "lisa ostukorvi" nuppu ja kasutage oma Nutitelefoni ohutult ja turvaliselt.

Märksõnad:Juhul Mi 10t Lite, Ixaomi Mi 9 Lite Juhul Amog, Redmi Lisa 9 Juhtudel Kott, Ekraani Pliiats, Huawei Mate S Aku Asendamine, 9 Mi, Aasta Xiaomi Mi Se 9, Micky Xiaomi Mi 9t, Redmo 9 Juhul, Juhul Mi 9 Lite Xiaomi.

Brändi Nimi TBOC
Omadused Jäik juhul silikoon Lquida soft touch
Tüüp Paigaldatud Kohtuasjas
Funktsioon Raskeveokite Kaitse
Ühilduva Brändi Xiaomi
Disain Matt

Kirjutage arvutus!

TBOC puhul Xiaomi Mi 9 Lite [6.39"] - Juhul Jäik Silikoon Madal Kliirens Premium Soft Touch Vooder vastupidav Sees

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted