YJZFDYRM Õnnelik Number 13 Cover Must Pehme Telefoni Juhul Karastatud Klaas iPhone 11 Pro XR, XS MAX 8 X 7 6S 6 Plus SE 2020

€3.34

Saadavus: On laos

m53462

Tere Tulemast Minu Poodi 1. Toetame Dropshipping, hulgimüük tooteid, me ei saa anda teile parim hind, kvaliteetseid tooteid.

Saame saata kauba niipea kui võimalik pärast makse kinnitamist.

2. Kui otsustad kohaletoimetamine meetod: Hiina post tavaline väike pakett plus, see ei anna jälgimine teabega välismaal , palun ärge muretsege, see on edukas, saada oma riik ja oma pakettaknad kahju määr on väga madal.Nende tellimuste, me ei võta mis tahes vaidlus ei tracking number.Kui soovite jälgida teavet projekti reaalajas, palun vali Hiina posti tähitud lennupostiga

3. Kui olete mures, et see ei jõua kohale, saate lisaks valida ePacket või Moobo.ee .Teil on vaja lisada vaid veidi kaupa.

4. Pange tähele, et venemaa sõbrad: palun täitke täielik nimi, saaja (sh vähemalt 3 osa) ja sihtnumber, muidu teie pakett ei saa läbi oma riigi tolli.

Märkus: kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Püüame lahendada teie probleemi.

Lisada meie poodi teie poes ja ei jäta ühtegi odavad tooted!

Korral teave

Märksõnad:Iphone Xr Simpson, 12 Pro, Samsung Galaxy Z Murra 2 Aramiid, Galaxy Märkus 5 Lcd-ekraan, Juhul A71 2020, Crescent Vaadata, Juhul Iphone 103, 13 Juhul, Juhul 5s Iphon, 5 Iphon Juhul.

IPhone 7 8 Plus Telefon case for iphone 11pro 11pro max kate
Telefon case for iphone X Xs XR kate iphone XS MAX telefoni puhul
Telefon case for iphone 6 6S pluss kaas iphone 6 6S telefoni puhul
Brändi Nimi YJZFDYRM
Omadused Pehme Klaas Telefoni puhul
Kõva või Pehme Juhul pehme juhul
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Pool-pakitud Juhul
Material1 Karastatud klaasist Telefoni puhul
Kategooria mobiiltelefoni tarvikud
IPhone 5 5s SE telefoni puhul iphone 7 8 6SPLUS telefoni puhul
Ühilduva Brändi Apple iphone ' i
müük Hulgi-Ja Jaemüük Kvaliteet
Iphone 6 6S pluss telefoni puhul iphone 6S 7 8 X telefon kohtuasjas
Disain Peace

Kirjutage arvutus!

YJZFDYRM Õnnelik Number 13 Cover Must Pehme Telefoni Juhul Karastatud Klaas iPhone 11 Pro XR, XS MAX 8 X 7 6S 6 Plus SE 2020

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted