ANRAN CCTV P2P 4CH Wifi NVR 36IR Veekindel Väljas Bullet 1080P Video, Audio Traadita IP Kaamera Security System Kõvaketas

€120.89

Saadavus: On laos

m29697

Märkus: Ostjad on vastutav teada, et te olete vastutav kõigi Täiendavate COD maksud, KÄIBEMAKS, Maakleritasu Lõivu, Tollimaksu või Kohandatud Tasud ja Maksud.

Pakett Sisaldab

1 x 4 AHELS 1080P Traadita NVR

4 x 2 MP 1080P WIFI Kaamerad Audio Rekord

1 x Toide NVR

4 x Toide Kaamerad

1 x 1M Lan Kaabel NVR

1 x USB hiir

4 x Kruvid

1 x inglise Kasutusjuhend

NR HDD või 1TB/2TB/3 TB HDD Vabatahtlik

Üks viis, kuidas Heli Salvestada Heli, Wifi, Kaamera

Sisseehitatud mikrofon salvestab, mida inimesed ütlevad, et see on autentne heliga videosalvestus WiFi Kaamerad on Võimalik avastada ja heli salvestamine

1080P HD WiFi, Kaamera kaasas, see Wireless Security Camera Süsteem Bulit-Mikrofon, mis suudab tuvastada heli ja salvestada heli.Resolutsioon: 1920*1080

Objektiiv: vaikimisi 3.6 mm(6mm,8mm valikuline)

Sisseehitatud mikrofon, one-way "kuula" lindistamise funktsioon

Automaatne Valge Tasakaal ja 3D-DPL

Öösel Nägemuse: 3 Array IR Led 100Ft (30m)

Minimaalne Valgustus: Värv 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux

Ilmastikukindel: Jah

Toide: DC12V

FIRMAST

Anran on Juhtiv Otsene Tarnija Professionaalne turvakaamerate Süsteeme.Kõik tooted on kujundatud viimase turvalisuse tehnoloogia kättesaadav, taskukohane ja kasutaja-sõbralik do-it-yourself paigaldus.

Ükskõik kui kaugel teie kodu või äri, te ei saa ainult silma peal hoida asju sa hoolid meelerahu 24/7, isegi kui sa miili kaugusel, kuid ka salvestada rohkem detaile ja kristallselge eraldusvõimega.Hoida jälgima oma omadusi kõige täpsemalt ja usaldusväärne järelevalve süsteemi Anran, kunagi ei jäta mingeid tähtsaid hetki ja annab sulle täieliku ülevaate hõlmatud valdkondades full HD.

Anran peamine toode sisaldab IP CCTV kaamerad, Digitaalne videosalvesti, Võrgu videosalvesti, Traadita IP-kaamerad ja seiresüsteemide, oleme pühendunud pidevalt arenev tipptasemel tehnoloogia, samuti luua uusi tooteid.Tooted on laialdaselt kasutusel paljudes valdkondades, näiteks pangandus -, julgeoleku -, energeetika-infrastruktuuri, telekommunikatsiooni, intelligentne-hoone ja intelligentne-transport.

Anran on asutatud müügi-kanalid kogu maailmas; meil on neid müüakse mitmes riigis, sealhulgas Ameerika Ühendriigid, Suurbritannia, Saksamaa, Prantsusmaa, Itaalia, Austraalia, Hispaania ja Venemaa, ja rohkem kui miljoni lõppkasutaja.

Täname, valides Anran olla sinu videovalve ja signalisatsioon.

Märksõnad:Wifi Turvalisus Kaamera Süsteem Traadita Zmodo, Sricam Ip-kaamera, Wifi Siseruumides Ir, Kaamera Maja Turvalisus, Kaamera Secur, 8 Kanali Cctv Süsteem, Anran Nvr, 2 Cctv Kaamera Security System Kit, Anran 5mp Komplekt, Anran Kaamera, Nvr.

Kaamera Sensor 1/2.7" Progressive Scan CMOS Sensor
audio rekord Toetab Heli salvestamine
Resolutsioon 1080P
Arv kaameraid 4tk
Kaabli Pikkus PUUDUB
Kaamera värv Valge
TV Süsteemi PAL
Video Sisend 4 Channel
Kaamera Tüüp kuppel
Kõvaketas Lisatud NR HDD või 1TB,2TB,3 TB HDD Vabatahtlik
NVR Kanalid 4CH WIF NVR
Brändi Nimi anran
Objektiiv 3.6 mm
Kaamera fearture 1080P WIFI/ Veekindel
TK Kaamera 4tk
Kaamera kaal Umbes 0.45 kg iga
Plug&play Tugi
Garantii 1 aasta

Kirjutage arvutus!

ANRAN CCTV P2P 4CH Wifi NVR 36IR Veekindel Väljas Bullet 1080P Video, Audio Traadita IP Kaamera Security System Kõvaketas

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted