Android autoraadio 2 Din GPS Navigatsiooni Audi A6 A7 2013 Parempoolse rooliga Auto Multimeedia DVD-Mängija, Auto Raadio-magnetofon

€414.71

Saadavus: On laos

m31332

Android autoraadio 2 Din GPS Navigatsiooni Audi A6 A7 2013 Parempoolse rooliga Auto Multimeedia DVD-Mängija, Auto Raadio-magnetofon Audi A6 A7 2013-2018 Pange Tähele, : 1. meie tooted toetavad kõik mudelid märgistatud aasta.Olenemata sellest, kas teie auto on automaat või manuaal, kas mudel on kõrge või madal. 2. Kui teie auto sama armatuurlaua sama mudeli ja sama aasta,Kinnitas tehase insenerid, saame kindel, et meie toode ei sobi teie auto .Palun veenduge, et otse. 3. Kui auto, millel on erinevad dashbord & eri aastas, palun võtke minuga ühendust ja ma ei leia sobivat tuge oma auto.

Andmed kirjeldus : 1.Ühilduvus 2GMMI ja 3GMMI koos aux-2.BT/TV/FM RDS/GPS/Mirrolink/wifi/4G 3.Toote tüüp: split-tüüpi seadmed (välja peamised kasti ) 4.suurus: 8 tolli Omadused: 1. PROTSESSOR: 8 Core 2. Väline carplay vabatahtlik 3. Sisseehitatud GPS Off-line Kaart 4. Toetab OBD: diagnoosida oma auto seisundit igal ajal 5. Toetab Online-Kaart/Google Map/Igo Kaart 6. Tööd kaamera ees ja tagaküljel kaamera, 7. Toetab WIFI-funktsioon (Kasutada hotspot oma nutitelefoni ühendada internet) 8. Toetust peegel link: - mis tahes sisu Android või IOS nutitelefoni saab peegelpildis peale selle üksuse ekraan, 9. Toetust TPMS: saate kuvada temperatuuri ja rehvirõhu suure täpsusega jälgida 4 rehvid ekraani ohutu sõidu. 10. OSD Keel : inglise / vene / prantsuse / saksa / hispaania / itaalia / araabia / portugali keel / türgi / Tai / poola / heebrea kõik 53 keele MÄRKUS: 1.Erinevate Auto mudel nõuavad erinevaid rihmad.Palun veenduge, et te saada meile teave auto: vastu.Auto Mudel b.Toota Aastas c.Pilt Konsooli Keskus 2.Kui teil on vaja rohkem tarvikud, saate otsida otse meie poest või võtke meiega ühendust. Paigaldus: - See on plug and play,ei vaja lõigata, armatuurlaud ja näo. - Paigaldamine ei nõua kraadi DIY teadmisi nagu kõik teised-auto tooteid.Soovitame kõik esemed on paigaldanud spetsialistid.Muidugi,kui vajate toetust,te võite vabalt võtke meiega ühendust. - Pärast paigaldamist, kliimaseade teave kuvatakse.Seda saab kontrollida ka ekraanil jne.

Märksõnad:Auto-raadio, Audi A6 C6, 2020. Aasta Mustang, 1 Din Raadio, Audi A3, 1 Din Android Raadio, Teip On Veekindel, 2 Din Android Raadio, 1din Android Autoraadio, 2 Din Raadio.

TF/Micro SD Pesa 1
Liides AUX - / USB
Pinge 12V
Ekraani Suurus 8"
Mudel HL-1019GB
Auto gps navigeerimine Eest-AUDI A6 A7 2013-2018
Toetust 1 DVR
Sõiduki Marki/Mudel Audi
Tugi carplay
Operatsioonisüsteem Android
Toote Tüüp split tüüpi seadmed
JÄÄR 4G
Päritolu CN(Päritolu)
Audi Mudel A6
Erilised Omadused TV
Materjali Tüüp ABS
ROM 32G
Max Väline Mälu 32G
Digitaalse Meedia Formaat JPEG
Toote Suurus 8 tolli
Eripära Toetab Can-Bus
Brändi Nimi JIUSCAN
Toote Kaal 5kg
Resolutsioon 1280X480
Mudeli Nimetus Eest-AUDI A6 A7 2012-2018
Sertifitseerimine CE
Din Topelt Din

Kirjutage arvutus!

Android autoraadio 2 Din GPS Navigatsiooni Audi A6 A7 2013 Parempoolse rooliga Auto Multimeedia DVD-Mängija, Auto Raadio-magnetofon

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted