J6 TWS Traadita Kõrvaklappide Music Headset 9D Stereo Surround Heli Digitaalne Ekraan, Huawei ja Iphone Auriculares Bluetooth Xiaomi

€15.23

Saadavus: On laos

m31434

Kallis klient, tere tulemast ja soovime teile õnnelik shopping~

TWS j6 digitaalne ekraan Bluetooth-peakomplekti toote parameetrid Kõrvaklappide materjal: ABS+jäätunud Kõrvaklappide aku: 50mAh*2 Laadimise kasti aku: 400mAh Kõrvaklappide kõlar: f10 grafeeni Bluetooth ulatus: 10M (ilma takistusteta) Laadimine sadamas laadimise kamber: type-c-liides Toode värv: must, valge Muusika aeg: 3.5-5h Kõneaeg: 1-2 h Ooteaeg: umbes 96h Laadimise aeg: umbes 60 minutit Omadused: 1. LED smart digitaalne ekraan / smart touch / mini kompaktne 2. 9D stereo surround heli efekt/digitaalne ekraan, vasakule ja paremale kõrvad, laadimise kamber aku ekraan 3. Grafeeni nano diafragma kõlar/HIFI heli mõju 4. Magnet imendumist nano induktsiooni koda pakkeleht: A6 Bluetooth-peakomplekt*2 Laadimine box*1 Laadimise kaabel*1 Käsiraamat *1 Teade: Kuna epideemia, transport tähtaeg on veidi pikendatud.Ma loodan, et me saame anna meile andeks.Poe klienditeeninduse töötajad tööaeg: 9:30 am 8:30 pm Hiina aega!

Teenused

Kõik tellimused postitatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul (välja arvatud pühadel) Kui on probleem, siis me saata toote ja ainult meile esimene kord. 100% professionaalne klienditeenindus.seoses maksmine: 1. Me võtame Alipay, krediitkaardi või deebetkaardi ja muud makseviisid. 2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast tellimist. 3. Kui te ei saa vaadata seda kohe pärast enampakkumist, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti, Valmis 3 päeva jooksul.sõbrad Märkus: 1. Palun sisestage oma täielik nimi makstes, kaasa arvatud teie nimi, lähis-ja perekonnanimi; 2. Palun sisestage korrektne aadress, kaasa arvatud oma korteri number, tänava, linna, piirkonna ja riigi.Muidu, oma paketi võib tagastada! 3. Me ei võta vastutust oma vigu.Transpordi küsimusi: 1. Esemed saadetakse hiljemalt 1 tööpäeva normaalsel ajal. 2. Kui sa ikka ei saada kaupu 35 päeva jooksul pärast tasumist, palun võtke meiega ühendust, me jälgida kaupade ja vastust sa nii kiiresti kui võimalik, meie eesmärk on teha kvaliteetset teenust. 3. Me kasutame Moobo.ee muretu standard vedu oma vedu, Müüja kasutab Moobo.ee muretu standard transport.Ostjad on võimalik kontrollida paketi jälgimine teabega jooksul 3 ~ 7 days.Global.cainiao.com Tagasimaksed: 1. Kui teie toode on defektne, palun võtke meiega ühendust kolme päeva jooksul pärast toote, me hakkama teie jaoks aega.Toetuse küsimusi, kõik tulu tuleb tagastada originaalpakendis ja tarvikud.Klient vastutab shipping kulu tagastatud kaubad. 2. Kui me vastu võtta tagastatud kaupa, maksame teile raha.Või asendada kaup teile. 3. Kui te ei saa toodet, maksame hind ja merevedude kulusid. 4. Kui oleme saanud teie andmeid, me protsess tagasimakse 3 tööpäeva jooksul.Tagasiside: Me töötame teiega, kuni olete tulemusega rahul.Loodame siiralt, et sa ei jäta meile positiivset tagasisidet Kui te ei ole rahul ostuga, siis palun võtke meiega ühendust (Minu Sõnumit) või (Müüja Küsimus) enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside, püüame lahendada probleeme ja täita oma nõuded.

Märksõnad:Pood Juhtmeta Kõrvaklapid, Mi Xiomi, Sl Tws Earbuds, Ninja Xiaomi Kõrvaklapid, Handfree, Au, Bluetooth Headphon, Earphon, Xiaomi Mi, Sinine Bluetooth Kõrvaklapid.

Kõneaeg 1-2 h
Ooteaeg umbes 96h
Koodekid AAC
Kõrvaklappide materjal ABS+jäätunud
Funktsioon Spordiala
Mälukaardi Tugi No
Teatis Traadita
Helitugevuse Reguleerimine No
Tundlikkus 100DB
Kõrvaklappide kõlar f10 grafeeni
Toetust APP No
Kontrolli Nupp Jah
Vocalism Põhimõte Dünaamiline
Kõrvaklappide aku 50mAh*2
Bluetooth Versioon 5.1
laadimine aku kast 400mAh
Bluetoothi Levialast 10M (ilma takistusteta)
Traadita Tüüp Bluetooth
Veekindel Jah
Mudeli Number J6 TWS
Aktiivne Müra Tühistamise Jah
On traadita Jah
Pistiku Tüüp L Painutamine
Ühendused USB
Päritolu CN(Päritolu)
Laadimisaeg umbes 60 minutit
Kõrvaklappide Padjad Materjal Muud
Omadused Aktiivne Noice Tühistamine
Stiil Kõrvaklappide
Sagedus Vahemikus Vastus 20 - 20000Hz
Muusika aeg 3.5-5h
Sõidukijuhtide Arvu 2
Toote värv must, valge
Brändi Nimi GIOIO
Impedantsi Vahemik kuni 32 Ω
Vastupidavus 32Ω
Earcups Tüüp Suletud
Laadimise Meetod Laadimise puhul
Mikrofoniga Jah
Pakett Nimekirja Laadimiskaabel

Kirjutage arvutus!

J6 TWS Traadita Kõrvaklappide Music Headset 9D Stereo Surround Heli Digitaalne Ekraan, Huawei ja Iphone Auriculares Bluetooth Xiaomi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted