HAVIT ANC Müra Tühistamine Kõrvaklapid Juhtmeta Bluetooth-IBRT 2.0 Dual - Channel 10mm Drive Live Sügav Heli 20h Taasesituse Aeg

€36.85

Saadavus: On laos

m82068

Kirjeldused

Mudel: HAKII AEG Traadita Versioon: 5.0 Veekindel: IPX4 jaoks pungad Koodekid: SBC, AAC Dünaamiline juht: φ10mm Frequency response: 20 Hz - 20 kHz Aku mahutavus: 40mAh*2, 400mAh (est) Earbuds aku: Kuni 6 tundi

Kui earbuds on sisse ja sisestage sidumisrežiim automaatselt, isegi siis, kui te eemaldada, parem ja vasak ühikut alates laadimise puhul.Lülitage Bluetooth-funktsioon on seadmes ja valige HAKII AJAL, viidates oma telefoni juhiseid.

Aktiivne Müra Tühistamine & Läbipaistev REŽIIM

Boot vaikimisi normal mode.Puudutage ja hoidke puudutage nuppu ja vabastage see lüliti vahel ANC mode, läbipaistev mode ja normal mode.

AKTIVEERIGE HÄÄL ASSISTENT

Topelt-toksake touch panel vasakule või paremale ühik aktiveerida Siri*.

AKU TEAVE

Kui earbuds ja laadimise puhul on iga sisseehitatud laetav aku.Soovitame kasutada kaasasolevat USB kaablit ja ühilduv standard USB toide aku kõrvaklapid. ·Üle-reiting toide oleks kahju sisseehitatud aku. ·Täieliku laadimise tsükkel kõrvaklapid võtab aega umbes 1,5 tundi ja laeb juhul kulub umbes 2 tundi.Palun täielikuks laadimiseks earbuds ja enne kui kasutate seda.

Hoiatus:

1. Palun järgige käesolevas juhendis. 2. Palun kasutage ja hoidke seda toodet õhutemperatuur keskkond. 3. Ärge kasutage seda toodet lähedal soojusallika, nagu näiteks radiaatori, kuuma õhu konditsioneer, puupliit, või muid vahendeid, et toota soojust. 4. Ära blokeeri portide peakomplekti, nagu laadimisindikaator ja mikrofon, jne.. 5. Palun ärge helitugevuse maksimaalne tase pikka aega, et vältida põhjustab peapööritus või kahjustada kuulmist. 6. Ükskõik, kui toode on kahjustatud mingil põhjusel, siis tuleb tegeleda aega pärast-müük, personal, usa.Loata lammutamine ja modifitseerimine muudab garantii kehtetuks.

Märksõnad:Pood Juhtmeta Kõrvaklapid, Elu Q20, Bem Bluetooth-earbuds, 70mm Juht, Bluetooth Earpiec, Bluetooth-receiv, Fones Sem Fio, Bluetooth Headphon, Havit G1 Pro, Ios Earbuds.

Teatis Tõsi Traadita
Helitugevuse Reguleerimine Jah
Brändi Nimi HAVIT
Pakett Nimekirja Vahetatavad Padjad Komplekt
Koodekid sbc
Vastupidavus 32Ω
Sõidukijuhtide Arvu 2
Kontrolli Nupp Jah
Traadita Tüüp Bluetooth
Veekindel IPX4 jaoks pungad
Stiil In-Ear
Bluetooth Versioon 5.0
Maksimaalne Võimsus 5mW
Aktiivne Müra Tühistamise Jah
Ühendused Tüüp C
On traadita Jah
Tundlikkus 100DB
Sagedus Vahemikus Vastus 20 - 20000Hz
Režiim Aktiivne Müra Tühistamine & Läbipaistev REŽIIM
Mudeli Number HAKII AEG
Vocalism Põhimõte Dünaamiline
Laadimise Meetod Laadimise puhul
Aku maht 40mAh*2, 400mAh (est)
Impedantsi Vahemik kuni 32 Ω
Mikrofoniga Jah
Juhi Läbimõõt 10mm
Päritolu CN(Päritolu)
Magneti Tüüp Neodüümi

Kirjutage arvutus!

HAVIT ANC Müra Tühistamine Kõrvaklapid Juhtmeta Bluetooth-IBRT 2.0 Dual - Channel 10mm Drive Live Sügav Heli 20h Taasesituse Aeg

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted