Mantel eest Xiaomi Mi A1 5x Juhul Auto Omanik Seista Magnet Bracket Sõrme Sõrmus TPÜ Juhul tagakaas Xaomi Xiomi MiA1 Mi5X 5.5

€3.07

Saadavus: On laos

m3244

Tänu Spring Festival-Hiina, mis ajavahemikus 23. jaanuar kuni 14. veebruar,

tehased ja töötajad on kõik puhkusel, et tellimusi selle aja jooksul,

väljastame pakettide 14. veebruar,

loodan teie arusaamist,tänan teid väga palju. 1. Täiesti varustatud telefon Puhul. 2. Auto Omanik Seista Magnet Bracket Sõrme Sõrmus TPÜ Juhul , Muuta telefoni välimust mood ja luksus!Tilk laeva toetada!Hulgi-suur allahindlus toetada!Müügiargumendid>>> Märkus:Osta 2 tk on odavam,ja ei saada nii palju kui 5% maha!Mix tellimused & värvid!(Pange tähele värvi või stiili oma tellimust Või võtke meiega ühendust) Muud sarnased tooted, siis võib leida meie poes!aitäh!Palun lisage meie poodi teie poes ja saada meie VIP saada specila allahindlus teie teine tellimus !Venemaa Sõbrad Palun Jätke Meile Täielik Nimi Tõttu venemaa Poliitika,Aitäh!

Juhime tähelepanu, et valida õige mudeli tellimisel, võite meiega ühendust võtta Palun pange Tähele, Enne Shopping : 1.Toode tasuta shipping poolt "Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus" , mida pole võimalik jälgida pärast paki vasakul Hiina.Kui teil on vaja täielikult jälgimine ,palun valige " Hiina Posti Tähitud lennuposti või Moobo.ee Standard Shipping "ja lisa raha eest jälgimine. 2.Kui teie kinnitust aeg on tulemas, siis ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust, me laiendada tarnekuupäeva esimese korraga. 3.Palun ärge avage vaidluse jooksul 65 päeva.Kui pärast 65 päeva sa ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada.

1. Wisecoco Originaal toode pildid on ette nähtud klientidele

2. Hulgi/dropshipping nii toetada, siis palun võtke meiega ühendust kui teil on vaja rohkem bulk hind või kiiremini shipping.

1. Palun täitke oma täisnimi ja TÄIELIK aadress, sealhulgas oma Korteri Nr., Tänav, Linn, Piirkond ja Riik.

2. Kuna nurk ja valgus, reaalse objekti värv võib veidi erineda pildil.palun mõista, aitäh.

1. Kui midagi muudab sind rahuldamata või vihane, siis palun võtke meiega ühendust.Teeme oma parima, et lahendada probleem, kuni te vastate.

2. Kui te vastama kirje, palun lisage meie poest lemmikute nimekirja ja jätta positiivse tagasiside (5stars), et julgustada meid!

3. Palun ärge jätke mõni negatiivne või neutraalne tagasiside või avada mis tahes vaidlus, ilma igasuguse suhtlemise meiega, me usume, saab probleemi lahendada sinu jaoks täiesti sõbralik viis !

Märksõnad:A1, 32 Gb Sd Kaart, Juhul Mimax2, Auto Meedia, A Redmi, Kriips Cam Riistvara Komplekt, Mi 5X, 64 Gb Xiaomi, 32gb Pendrive, 32 Gb Micro Sd Kaart.

Laos Laos xiaomi mi a1 5x juhul
Omadused Originaal Korpus Mobiil acessorios Capinhas Etui korpus caja carcasas
Tüüp
Ühilduva Xiaomi Mudel Mi A1
Ühilduva Brändi Xiaomi
Disain Eksootiline
Mobiiltelefonide kotid
Drop Shipping & Wholesales Tugi Ja Laeva Kiiresti Läbi
Funktsioon Mustuse-ja vastupidav
Suurus 5.5 Xioami Xaomi Xiomi a1 16GB 32GB 64GB 4GB 3GB 4g 6 16 3 32 4 64 GB
Mobiiltelefoni kate
Materjal
Stiil
Värv
Brändi Nimi Wisecoco
Funktsioon
Jaemüügi Pakend Jah

Kirjutage arvutus!

Mantel eest Xiaomi Mi A1 5x Juhul Auto Omanik Seista Magnet Bracket Sõrme Sõrmus TPÜ Juhul tagakaas Xaomi Xiomi MiA1 Mi5X 5.5

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted