Väike Ruut Kotid Naistele Messenger Bag 2020 Ketid Käekott Naine Juhuslik Wild Lady Õlakott, Diagonaal Naiste Kott Tõusulaine Must

€17.17

Saadavus: On laos

m3362

modname=ckeditor

Stiilne ja mitmekülgne väike kott, saab kasutada nii töö, dating, kaubanduskeskused.

Mahutab huulepulk, mobiiltelefoni, raha, võtme, kaardi paketi.

Must klassikaline looduses.Võib kanda mis tahes värvi riided.Materjal: PU.Kaal: 0.55 kg (umbes).Õlarihma pikkus: 130 cm.Suurus: 22 * 8 * 15 cm (8.6 * 3.15 * 5.9 tolli)

Kvaliteetne riistvara, väikesed taskud mõistliku klassifikatsioon 1. Eri Värvi.Palun mõista, et võib-olla VÄRV ei ole 100% sama, mis tegelik toode, kuna kaamera, kuvar, või muu põhjendatud küsimused. 2. Umbes Suurus.Mõõtmise lubatud viga on 1-3 cm 3. Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.Hulgimüügi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4. Kuidas saab jälgida oma paki?Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5. Mida ma saan teha, kui ma sain vale värv, vale kauba?Kui sul on valet värvi või vale toote, siis palun võtke meiega ühendust, enne kui avate vaidlus, siis saad tagasi vale toote meile ja me võtame endale laevanduse tasu. 6. Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.

Märksõnad:Mui Naiste Kott, Naiste Kott, 2020 Naiste Kott, Kott õlal, Kuld Gucci Kott, Vintge Baguette Kott, Louie Vuitton Kotid, Guess Kott, Kuum Seksikas Naiste Foto, Mujeres Bolsos.

Kuju Klapp
Vee karedus PEHME
Teenetemärgi lukk
Stiil Mood
Peamine Materjal PU
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Käekotid
Muster Tüüp Tahke
Interjöör Interjöör Lukuga Tasku
Sulgemise Tüüp KATE
Tüüpi kotid Õlg & Käekotid
Sugu NAISED
Mudeli Number 001
Vooder PUUDUB
Arv Käepidemed/Rihmad Üksik
Brändi Nimi aihuijia
Soojendatav Tahke Kott
Käekotid Tüüp Õlakott
Sündmus Mitmekülgne

Kirjutage arvutus!

Väike Ruut Kotid Naistele Messenger Bag 2020 Ketid Käekott Naine Juhuslik Wild Lady Õlakott, Diagonaal Naiste Kott Tõusulaine Must

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted