8mm Pip Lõigatud, Poleeritud, Harjatud Volframkarbiid Pulm Bänd Naiste ja Meeste kihlasormus Comfort Fit

€10.79

Saadavus: On laos

m33703

8mm Pip Lõigatud, Poleeritud, Harjatud Hõbe Volframkarbiid Pulm Bänd Naiste ja Meeste Kaasamine Ansamblid Ringi Comfort Fit

Omadused: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne.Materjal:

Koobalt tasuta, Allergikutele.Valmistatud ehtsast Volframkarbiid.Rõngad mõõdud: 5-15 Sealhulgas Pool Suurus, Eriline Isiklik Suurus Saab Kohandada.Plating Värvid: Kõrge kroomitud, värv ei muutu kunagi, Sinine/Must/Punane/Valge/Roosa Kuld/Kollane Kuldne/Pruun Kõiki stiile poes.Pakett sisaldab: 1 * täiuslik Klassikaline kaelakee.

Kriimustuskindel √

Kunagi Tuhmuma √

Comfort Fit √

Kena Kaal √

TEENUS: Äri-sissejuhatus Me toetame Drop Shipping (Ei ole mis Tahes teavet toodete ja pakendite) Me hoolime meie väärtustatud kliendid, ja alati püüavad sind aidata, loodan, et luua õnnelik ja pikk äri teiega.kui te teete ringi äri või plaani teha, meil on väga hea meel, et sõlmida ärisuhteid teiega!

MAKSMINE: Enne tellimuse esitamist, palun kinnitage andmed koos meiega kui teil on taotluse toote kohta.Palun tasuda 3 päeva jooksul tellimuse, kui võimalik.VEDU: 1. Shippment Aeg: Mõned Stiilid on meil varude käsi, saame laeva läbi väga kiire, kui ei, meil on vaja umbes 1-7 päeva tootmiseks vastavalt oma stiile ja kogus.

2. Palun kontrollige oma aadressi, kui sa kirjutada Moobo.ee, kui soovite muuta enne me laeva neid välja, pange tähele, meie uus aadress.TAGASISIDE: 1 .Kui teil on rahuldavad meie kvaliteet ja teenindus pärast receving meie toodete, palun jätke oma postive tagasisidet ja 5 tähte. 2 .Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud neutraalne (3 tähte) või negatiivne (1-2 tähte) tagasiside , W e garantii anname 100% slove mistahes probleem sind ja sind rahule.Suhtlemine on parim viis . 3. Palun võtke meiega ühendust TRADEMANGGER enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avamise ja vaidluste kohapeal.Palun andke meile võimalus lahendada mingit probleemi.

Märksõnad:Kuld Sõrmus Tõusis, Ringi Volfram Pulm, VOLFRAM, Ringi Wed, Rõngas, Alliance Volfram, Volfram Ring, Meeste Sõrmus, Kuld Sõrmus, Kuld Volfram Ring.

Stiil Trendikas
Kuju Korter band
Trahvi või Mood Mood
Lõpeta Harjatud Ja Poleeritud
Mudeli Number TUGW-051
Metallide Tüüp VOLFRAM
Seade Tüüp PUUDUB
Rõngad Tüüp Pulm Ansamblid
Materjal Metallist
Sündmus Pulmad
Sugu Unisex
Kuju\muster RING
Toote Tüüp Rõngad
Brändi Nimi Wowcraft
Pinna Laius 8mm

Kirjutage arvutus!

8mm Pip Lõigatud, Poleeritud, Harjatud Volframkarbiid Pulm Bänd Naiste ja Meeste kihlasormus Comfort Fit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted