Classic 7 mm Roostevabast Terasest Pulm Ansamblid Basic Rõngad Naine Meeste Comfort Fit US Suurus 6 kuni 13

€2.20

Saadavus: On laos

m3439

*Me valida roostevabast Terasest asemel messingist või sulamist.sest see on väga seista, rooste, korrosiooni ja halvustata.vastupidavus ja Moodne.Kõik muudab top moe aksessuaar. *Me valime, vaakum-ion pinnatud vee asemel kroomitud, värv kauem kui mis tahes muu pindamata ehted. *Ideaalne kingitus naine,mees, tüdruk,poiss,pulmad ja aastapäev *Kaasas hall Velvet kott,Suur Kingitus andes. *30-Päeva Raha tagasi garantii,100% Turvaline shopping. *Transport : Eelistatud Epacket > Moobo.ee standard >Singapur post >Majandus-post *Laadimine graveerida nimi teenindus

*Kasutada väiksemaid köis on parem

*Meetme köis peab olema tighen(väga oluline)

*Ameerika Ühendriigid size standard

*Kui teie sõrme ümbermõõt 59mm ,vali suurus 9

*Kui teie Venemaa suurus 18.9 ,vali suurus 9

*Kui teie Brasiilia suurus 21, vali suurus 9

*Kui teie Hispaanias suurus 17, vali suurus 9

Infot Toodete Kvaliteet garanteeritud - Kõik kaubad kontrollitakse vähemalt kaks korda kvaliteedi kontroll inspektorite enne saatmist.Fotod Teadmiseks - Kõik pildid on tehtud selline,nagu igaühe ekraanid ei ole sama, mis pildistamise või valgusega kokkupuudet ja nii edasi,värv võib olla natukene erinev,siis ei ole see kvaliteedi küsimus,pls mitterahaliste ülimuslikud.Suurus Märgib, - suurus kaupade kõik on tegelik mõõtmine,see on väike viga, sest eri mõõtmise meetod.Kuidas osta Samm 1. Sirvi kauba webiste.Samm 2. Valige huvitatud kaupade ja Lisa Ostukorvi.3. samm. Klõpsake nuppu jätka otsimist.4. samm. Vaata ostukorvi ja kontrollige, kõik elemendid.5. samm. Klõpsake nuppu osta nüüd ja valida tarneviisi.6. samm. Kinnitage makse ning lõpeta makse.Umbes Maksmise Hetkel,siis on võimalik maksta kasutades Boleto,Paypal,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro Deebetkaart,WebMoney ja panga ülekanne.Umbes Tellimusi Moobo.ee süsteem vähendab varu koguse pärast, et makstud,et tagada, et saate osta oma huvitatud punkte ja vältida kaupade välja müüdud,pls lõpeta makse timly kui sa korraldusi.Et muutus - saate tühistada ei meeldinud esemed ostukorvi enne, et kinnitada,kuid me ei saa seda muuta, et kui teie tellimus on kinnitatud.Umbes Tarne Me laeva kõik tellimused 48 tunni jooksul,kõik kaubad meie pood on free shipping . 1. Tarneaeg tõttu, kohalikke tavasid,mõned ranged riik on hilinemine mitme päeva jooksul. 2. Kui tahad kohaletoimetamise kiiresti(3-7 päeva) ,pls valige kiire DHL express. 3, Epacket shipping kõige paremini ,kiiremini kohale (10-20 päeva) ja majandus tasud.Tagasiside Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline,pls jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme,pls võtke meiega julgesti ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.me teeme parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Varjata, Pekingi ülikooli, Suurus 57 Ringi, Lakers Ringi Loota, Tšakra-rõngas, Piiskop, Sa Abielusõrmused, 2004. Aasta Ringi, Palve Ringi, Anel Tsirkooniumoksiid.

värv Kolm kihti IP pinnatud ole lihtne pleegib
Sündmus Iga Päev/Anniversary/Pulm
Seade Tüüp PUUDUB
Trahvi või Mood Mood
Stiil Pulm Ansamblid
Kuju\muster RING
Brändi Nimi prjewel
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Päritolu CN(Päritolu)
Sõrmus suurus US Suurus 6 7 8 9 10 11 12 13
Materjal Metallist
Mudeli Number PJ-R-112S
Toote Tüüp Rõngad
Rõngad Tüüp Pulm Ansamblid
Materjali kvaliteet väga seista, et rooste Mugav Nahk
Funktsioon Roostevabast Terasest Abielusõrmused
Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Sugu MEHED
Pinna Laius 7mm

Kirjutage arvutus!

Classic 7 mm Roostevabast Terasest Pulm Ansamblid Basic Rõngad Naine Meeste Comfort Fit US Suurus 6 kuni 13

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted