Vaip Multifunktsionaalne Looduslik Kookospähkli Palm Mati Vaip Lille Korv Poti Seina Pet Hingav Roomaja Loomade Indekseerimise Matt

€6.75

Saadavus: On laos

m38184

Bullet Punkte:

1、Ohutu Materjal: padi on valmistatud naturaalne kookose kiud, mis on ohutu.

2、Hoidmise Funktsioon: Hoida mulla-korvis, kuid lase vee ja õhu ringlema.

3、Saab Lõigata: kookospähkli mati palm on väga sobiv kasutamiseks koos rippuvad korvid, vaasid, terrariums, jne.Et on raske paigaldada ja on kummaline kuju, ja saab kasutada ka korduvalt.

4、Tervishoiu Funktsioone: See substraat mitte ainult välimus hea, kuid ka tervislikum roomajad, kilpkonnad, küülikud, hamstrid ja väikeste loomade, kui kõige alternatiive.

5、Sobib: Family garden pulm teenetemärgi, lille korv ja lillepotis kaunistamiseks, ja roomaja loomade vaibad nagu kilpkonnad ja sisalikud.

Omadused:

1. Ohutu Materjal: padi on valmistatud naturaalne kookose kiud, mis on ohutu.

2. Hoida Funktsiooni: Hoia muld korvi, kuid lase vee ja õhu ringlema.

3. Saab Lõigata: kookospähkli mati palm on väga sobiv kasutamiseks koos rippuvad korvid, vaasid, terrariums, jne.Et on raske paigaldada ja on kummaline kuju, ja saab kasutada ka korduvalt.

4. Tervise Omadused: See substraat mitte ainult välimus hea, kuid ka tervislikum roomajad, kilpkonnad, küülikud, hamstrid ja väikeste loomade, kui kõige alternatiive.

5. Sobib: Family garden pulm teenetemärgi, lille korv ja lillepotis kaunistamiseks, ja roomaja loomade vaibad nagu kilpkonnad ja sisalikud.

Tehnilised andmed:

Materjal: looduslik kookospähkli palm

Suurus: umbes 60*100cm / 23.62*39.37 tolli

Sobib: family garden pulm teenetemärgi, lille korv ja lillepotis kaunistamiseks, ja roomaja loomade vaibad nagu kilpkonnad ja sisalikud.

Pakkeleht:

1*Vaip

Märksõnad:Kookospähkli Lillepoti, Kookospähkli-pott, Custom Kookospähkli Matt, Vaibad, Lilled, Kookose Kiud, Tavaline Vaip, Voodipesu Looduslik Vaip, Ostukorvi Rotangist, Flor Lille Vaip, Coconut House.

Brändi Nimi AIHOME
Päritolu CN(Päritolu)
Disain Muud
Materjal looduslik kookospähkli palm
Muster Tüüp Tahke
Mudeli Number Vaip
Vanus Täiskasvanud
Technics Muud
Funktsioon Anti-Slip
Nimi Coconut palm mati
Pesta Stiil Käsi Pesta
Funktsioon 01 taime-padi
Kasutamine Korrus
Funktsioon 02 Lemmiklooma matt
Suurus about 60*100cm / 23.62*39.37 inch

Kirjutage arvutus!

Vaip Multifunktsionaalne Looduslik Kookospähkli Palm Mati Vaip Lille Korv Poti Seina Pet Hingav Roomaja Loomade Indekseerimise Matt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted