Mull Kiss Hall Ja Kollane Abstraktne Kunst Vaipade Jaoks, Magamistoas Pehme Paksenema Disain Kaasaegse elutuba Vaibad Kohandatav 200X300CM

€36.13

Saadavus: On laos

m38845

Materjal: 100% Polüester Kiud Kangas: Velvet Aasa Värv: Nagu pildil.Komplekti kuulub:Üks tükk Suurus(umbes):80x120cm/80x160cm Kui teil on vaja kohandamine, palun võtke meiega ühendust Konverteerimine: 1 cm = 0. 393 tolli, 1 toll=2.54 cm Puhastamise meetod: Käsitsi pesu/Mehaaniline pesta

-Täiesti Uus ja Kvaliteetne -Pehme ja mugav, ei pleegi -Ei libise alt, kulumiskindel ja vastupidav -Suur käibesse või muu home Decor eesmärkidel -Kohaldatavate kohas:Söögituba, hall, elutuba, magamistuba,konverentsisaal, esik, õppimis-tuba, magamistuba.

1.Tänu valgust ja ekraani vahe.elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.Palun lubage 1-3cm vahed, tänu käsitsi mõõtmine.Tänan teid lahkelt mõista.Üldiselt kasutame eriline joon kullerpostiteenuse ELI ala 7-15 päeva, Venemaa 10-20 päeva, Ameerika Ühendriigid 10-25 päeva,Kagu-Aasia 5-7 päeva, Iisrael 7-15 päeva, 15-35 päeva teiste riikide puhul.

Tõeline Fotod (Реальные фото)

Üksikasjalik Kuva (Подробный дисплей)

Muster Ekraan (Отображение шаблона)

Ekraani suurus (Размер отображения сцены)

Suurus tabel on mõeldud ainult viitamiseks.Konkreetse suurus vaip link, palun tellida vastavalt valikud.Kui teil on vaja kohandada suurust, palun võtke ühendust klienditeenindusega.

Puhastamise Meetodit (Метод очистки)

Q:Kas teil on tõeline fotod? A:Jah, kui teil on vaja, palun võtke meiega ühendust.Q:kas On Anti-slip?A:Jah,põhja vaip on libisemiskindla plastikust alt Q:Kui sulle ei meeldi see, kuidas kaup tagastada.? A:Me hüvitame ostjad, kui ostjad tagastab kirjed 15 päeva jooksul ostjaid saamist esemed mis tahes põhjusel.Aga ostjad peaksid kandma tagasi laevandus kauba-ja veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.K:Kuidas puhastada vaip? A:Väike vaibad saab masinaga pesta või käsi pesta.Suured vaibad on soovitatav puhastada tolmuimejaga K:Mida teha, kui soovite, suur vaip? A:Palun ühendust meie klienditeenindusega otse Q:Mida logistika kasutatakse tarne? A:kaubad on veetud Moobo.ee Standard Shipping Hiina Post Air Mail , Moobo.ee Premium Shipping , ePacket , jõuda kõige riikide jooksul 15 kuni 35 bussiness päeva.Tarneaeg sõltub sihtkohast ja muude tegurite,see võib aega võtta kuni 60 tööpäeva.Kui soovite, et saada punkt kiiremini,palun võtke meiega ühendust, et maksta täiendavaid kaubavedu, saame pakkuda teile järgmisi kiirem ja odavam shipping viisil: UPS , DHL , Fedex , TNT , DEPX , EMS .Kaudu need viisid,saad punkt jooksul umbes 5-7 tööpäeva jooksul.

Märksõnad:Suur Vaip, Selge Põranda Matt, Hall Vaip, Art Vaip, Referaat Ala Vaipa, Vaip Hall, Kollane Vaip, Deco Klaver, Kollane Vaip, Badroom Vaip.

Pesta Stiil Mehaaniline Pesta
Brändi Nimi mull kiss
Technics Masin Tehtud
Materjal 100% Polüester
Kasutamine Kaubandus
Kokkupandav Jah
Koht Salong
Mudeli Number NTBY-014
Kangas aasa velvet
Muster Tüüp kokkuvõte
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Ameerika Stiilis
Kuju Ristkülik
Kogus 1
Disain Loominguline
Transpordiliikide müük müüa poolt, töö
Teenetemärgi Stiil Kaasaegne

Kirjutage arvutus!

Mull Kiss Hall Ja Kollane Abstraktne Kunst Vaipade Jaoks, Magamistoas Pehme Paksenema Disain Kaasaegse elutuba Vaibad Kohandatav 200X300CM

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted