USB HUB 3.0 Super Speed 7 Sadamate Mikro-Multi USB3.0 Splitter, Mille Väline Sisse/Välja Lüliti Power Adapter PC-Tarvikud

€11.37

Saadavus: On laos

m40078

USB HUB 3.0 Super Speed 7 Sadamate Mikro-Multi USB3.0 Splitter, Mille Väline Sisse/Välja Lüliti Power Adapter PC-Tarvikud

Omadused: Super Speed Data Transfer: See hub toetab USB 3.0 edastuskiirusi kuni 5Gbps (500MBps), mis võimaldab andmeid kiiresti liikuda seadmete vahel, mis on ideaalne kõrge tootlikkusega seadmeid nagu USB kõvakettad, mälupulgad, ja USB-videoadapterit Klanitud veel Funktsionaalne Disain: Läikiv klaver must läikiv selge mantel viimistlus kavandatud 7 USB 3.0 portidega, Super Kiirus andmete edastamise, Üksikute LED olekutähised ja on/off lülitid iga USB port pakub mugavat kontrolli Tööstuse Tasandil Kaitse: Tahke aine ehitus, sisseehitatud ülepingekaitse ja üle-praegune kaitse koos tööstus-hinne karastatud kaabli kesta aastaid kasutamist kooskõlas windows 8 ( 8.1 ) / Win7 / Vista / MAC OS10.6 kohal,Tahapoole ühilduvad USB 3.0&2.0 & 1.1 Täielikult plug and play, draivereid ei ole vaja ja toetab hot vahetatakse

Toote Parameeter:

1.Mõõdud :umbes 158*44*23mm

2.Net Kaal: umbes 68-96g

3. Liides: USB 3.0

4.Kuupäev andmeedastuskiirus:Kuni 5Gbps

5. Toiteplokk:UK/US/AU/EU Power Adapter (valikuline)

6. Ühendatud mobiilse kõvaketta / telefoni / tablett / ketas / card reader / hiire / klaviatuuri / MP3 / MP4 / diktofon ja USB-seadmed

7.Kokkusobiv windows 8 ( 8.1 ) / Win7 / Vista / MAC OS10.6 osutatud Tähelepanu : 1.Vene kliendid, palun täitke et pärast täielik nimi, või ei ole võimalik saada kaup, Tänan teid koostöö 2.Kui kauba pakend oli purustatud palun tagasi lükata ja teha fotosid, saatke meile 3.Umbes Värv : me pildistada, kasutades Digitaalne kaamera, mõned värvi juhtudel on mõningaid erinevusi, kuna tehnilisi piiratud, loodan, et saate aru komplekti kuulub: 1* 7 Ports HUB,1*USB Kaabel 1*UK/US/AU/EU toiteplokk( kui järjekorras )

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tarneaeg:

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 7 päeva tagasi selle kättesaamise kuupäeva.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!

Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Toide Usb Hub, Sata To 3pin Ventilaatori Hub, Orico 10 Usb, Dock Station Sülearvuti, 3 Usb Mälukaardi Lugeja, Usb Hub Eest Kõvaketas, Arvuti Desktop Switch, Multi-usb-hub 10, Desktop Power-lüliti, Välise Toite Lüliti.

värv must
Mudeli Number 7 pordid usb 3.0 hub
STANDARD USB 3.0
Funktsioon Üksikud on/Off Lüliti ja LED valgus
Ühilduva Windows 8 ( 8.1 ) / Win7 / Vista / MAC OS10.6 kohal
Power Adapter AU/EU/UK/US Adapter
Ametikoht PUUDUB
Pistik standard PUUDUB
Pikkus 15.8cm
Liidese Tüüp USB 3.0
Sadamad 7
Neto Kaal umbes 68g
Kaabli Pikkus umbes 562 mm
Suurus about 158*44*23mm
Andmeedastuskiirus umbes 5Gbp/s
Brändi Nimi FIRSTMEMORY
Taotlus ARVUTI, Sülearvuti, Lauaarvuti, USB Drives, Hiir, Klaviatuur, Tablett,Kaamera jne
Pakett PP Kott
Materjal PC(Shell), Elektroonilised Osad

Kirjutage arvutus!

USB HUB 3.0 Super Speed 7 Sadamate Mikro-Multi USB3.0 Splitter, Mille Väline Sisse/Välja Lüliti Power Adapter PC-Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted