Kaasaegne Värviline Klaas Ripats Süttib Valgustus LOFT LED Rippvalgusti Lamp elutoas Restorani Siseruumides Decor Rippuvad Valgustid

€75.40

Saadavus: On laos

m43005

Kui teile katkine pakett.

Palun ärge avage vaidlused ja vaidlused.

Palun võta ühendust klienditeenindusega ajal.Me pakume teile rahuldava lahenduse.Palun olge kannatlik ja oodake, kuni nõu klienditeeninduse töötajad.Täname oma arusaamist.Kallis ostja.Me toetada hulgi-ja tuge kohandamine.Palun võtke meiega ühendust kui teil on vaja, aitäh.

Ameerika Loovust LED Väike Ripats Tuled Värvilisest Klaasist Ripats Lamp, Nordic Kohvik Sööki Baar Magamistuba Öö Decor Light Kinniti Toote Mõõtmed: Kui pilt Punkt mudeli number:LED ripats, tuled Värv:Sinine/Roosa/Läbipaistev / Kollane / Pruun Stiilis:Põhjamaade Värvi Ripats lamp Material: Klaas Pirni tüüp: E27 Pinge:90-240v Kohtades Kasutada: Hotel asukoht Hall Teahouse Tee Baar Home Decor Valgustus Võistluskalendri elutuba pubi.

Stsenaarium näitab

toote detailid

Tõeline löök

Toote sobitamine

Lisateenused: Valgus, inventar ja muu kauba saab ostetud nimel.Palun esitage toote pildid ja suurused. 1: Shipping režiim: DHL UPS, FEDEX TNT EMS Hiina Post:; Ülemaailmse laevade (välja arvatud mõned riigid või erilise kõrvalistes kohtades); Kui ostja valib transpordiviisi, et ei ole sobiv pakett, müüja on kohustatud seda muuta. 2: Kui ostja ei ole kauba kätte saanud pikka aega, palun võtke ühendust müüja aega.Palun ärge avage vaidlus.Müüja protsessi, et esimene kord. 3: tollivormistuse ülesanded: müüja ei vastuta impordi tollivormistuse paketi ostja on kohustatud selge tolli.Ostjad on kohustatud kandma tollimaksud.Järgmine teade õiguste kaitse ja huvide ostjad: 1. Kui ostja saab paki, seal on pakendi purunemine/vv/Vale kauba juhatus, palun pildistada toote ajal, võtke ühendust müüjaga müügijärgsete töötlemise järjekorras.Palun ärge avage vaidlus.Me oleme pühendunud käitlemine seda korralikult ja teeme oma parima, et kaitsta õigusi ja huve kui ka ostjatele.Täname 2. Kuna probleem tuli käigus fotograafia, seal võib olla erinevusi fotosid ja esemeid, palun mõelge selgelt, kui tellimuse, me ei ole nõus, vaidlused selliseid küsimusi.Tagasiside ettepanekud: 1: Meie eesmärk on pakkuda kõigile ostjatele parimaid kaupu ja teenuseid, et saavutada kliendi rahulolu mängida 100%.Tagasisidet ja nõuandeid ostjad on meile väga oluline ja teistele ostjatele. 2: Kui rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun andke meile positiivset tagasisidet (viis tärni) kui tasu, kui te tunnete rahul, saab pöörduda müüja igal ajal tulla.

Märksõnad:Kaasaegne Chandelie, ülesanne Tuled, Led Lamp, Lu Ripats Valgustus, 3d Dragon Lamp, Hall Klaas Palli Ripats Kerge, Ripats Kerge Cemente, Decor Loft, Lühikese Rippuvad Tuled, Lihtne Ripats Lambid.

Toite Allikas AC
Valgustus Ala 10-15square meetrit
magamistuba valgustid
Põhjamaade lamp
Lambivarju Värv Roosa
Valgusallikas LED-Lambid
Pööning hanging lamp
Stiil Kaasaegne
On Hämardatav No
Koht Hotelli Tuba
Lüliti Tüüp Nupp-lüliti
Arv valgusallikad 1
Lõpeta Raud
Mudeli Number taobao feiyue
Aluse Tüüp E27
Garantii 3 aasta
Rippvalgusti lamp Kaasaegne Ripats Tuled
Käitise Tüüp Juhe Ripats
TULED Valgustus
Sertifitseerimine EMC
led Elutuba
Pinge 90-260V
Technics Värvitud
Toote Tüüp Ripats Tuled
Materjal Klaas Kivi
On Pirnid Komplektis No
Brändi Nimi JAXLONG
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Kaasaegne Värviline Klaas Ripats Süttib Valgustus LOFT LED Rippvalgusti Lamp elutoas Restorani Siseruumides Decor Rippuvad Valgustid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted