2020. aasta Top Moe Värvi Unisex Fingerless Kindad Randme Poole Sõrme Ehtne Nahk Kinnas Lambanahast Sõidu Kindad L135NN

€18.52

Saadavus: On laos

m4412

2020. Aasta Top Moe Värvi Unisex Fingerless Kindad Randme Poole Sõrme Ehtne Nahk Kinnas Lambanahast Sõidu Kindad Tasuta Shipping

Meeldetuletused:

1) võib esineda 1 – 3 cm vahe tõttu käsitsi mõõtmine.

2) Kuna monitori seaded ja valgustingimused, element, värv võib erineda pilte näidanud.

3) 1 cm =, milleks on 0,39 tolli, 1 toll = 2.54 cm

KUIDAS MÕÕTMINE

Meede käsi, mida te tavaliselt kirjutate umbes peopesa selle kõige laiemas punkti tolli(välja arvatud pöial).Rekord ümbermõõdu mõõtmine-see on teie kinda suurus.Kui teil on vahel suurused,vali väiksem suurus.Kindad peavad olema õdus alguses, kuid venitada.

Kitse lambanahk nahast on maailma parim kvaliteet ja kõige luksuslikum gloving nahk.See on suur tugevus, pluss oluline kasu loomuliku elastsuse, mille abil on kinnas sobib korralikult.Me kasutame top lambanahk nahast teha kindaid ,te ei kavatse leida kõrgema kvaliteediga kaitsekindad see võitmatu hinnaga.Saadaval rohkem kui 150 stiile meeste ja naiste,sealhulgas nahk ja vill kindad, kašmiir & lace kindad, fingerless & opera pikkus kindad ,muud ainulaadne kingitus.Need kindad tulevad koos originaal sildid.

NÄPUNÄITED:

1.Tänu eri partii tootmiseks, metallist logo teenetemärgi kohta kindad on saadetud juhuslikult.Võite saada kindad metallist logo viimistlus, ei tohi olla metallist logo kaunistamiseks.Kuid ei mõjuta kvaliteeti kinnas, kui sul meeles, siis palun ärge ostke.

2.Kuna pildistada, valgus probleem ja erinevaid arvuti monitori pixel erinevad.tegelik värv ja pilt värv võib veidi maha värvi.palun vaadake tegelikke kinnaste värvi.kui te meeles,palun ärge pakkumise tegemist.tänan teid mõistmise ja loodan, et teil on õnnelik shopping meie poe.

HOOLIV OMA KINDAD

1.Kui oma kindad märjaks saab,laske neil kuivada loomulikult ja eemal mistahes välise soojusallika, nagu näiteks radiaatori,föön,või päike.

Raske mustuse,soovitame teenused spetsialiseeritud kuiv nahk puhtamaks.

2.Kui määrdumine on kerge ja mitte kuivatatud,siis võib proovida järgmist: 1.Valmistada käsitsi kuum lahus vedelseep helbed selline "Lux". 2.Õrnalt sponge sätestatakse väljaspool nahk kindad selle lahendus. 3.Püüa mitte küllastada naha-ja pep ära liigne märga puhta kuiva lapiga. 4.Võimaldab kindad kuivama loomulikult ja ei kasuta ühegi välise soojusallika, nagu näiteks radiaatori,föön, või päike. 5.Kui kindaid on kuivatamine,pane need käed kehaga mitu korda.See aitab stretch nahk ning taastada kuju kindad profiili käed.

3.Kui sa otsustad kasutada patenteeritud naha puhastaja või konditsioneer,palun lugege toote instrucions hoolikalt,ja olla kindel, et toode, mida kasutate, on sobiv oma kinnas nahast.

Märksõnad:Kindad Mitones, Pruun Nahk Glovees, Kinnas, Varruka Fingerless Kindad Naistele, Aku Nahast Kinnas, Nahast Kindad Needitud, Faux Nahast Kinnas, Veekindlad Kindad, Kinnas Lambanahast, Fingerless Kinnas.

Värvid Must/Punane/Pruun/Tume hall
puutetundlik Võib Touchscreen
aastaajad Kevad/Suve/Sügis
Mudeli Number L135NN
Muster Tüüp Tahke
Sobiv Sündmus Läheb läbi / Juhtimine/Fitness / Sport
Toote nimetus Naiste Kindad
Funktsioon 2 Fitness Kindad
Funktsioon 1 Naine Sõidu Kindad
Brändi Nimi ARCtic SUN
Sugu NAISED
Materjal Kitsenahast
Stiil Poole sõrmega Kindad
Kinnaste Pikkus Ranne
Toote Tüüp Kindad & Labakindad
Suurus S/M/L/XL
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Kindad Voodriga Siidine Vooderdatud

Kirjutage arvutus!

2020. aasta Top Moe Värvi Unisex Fingerless Kindad Randme Poole Sõrme Ehtne Nahk Kinnas Lambanahast Sõidu Kindad L135NN

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted